Beste Apple TV VPN in september 2021 [Setup VPN on Apple TV Easily] (2024)

Wij hebben de geëvalueerd Beste Apple TV VPN in Nederland Zo kun je toegang krijgen tot regionaal beperkte inhoud en de volledige breedte van de mogelijkheden van het apparaat. Als extra voordeel bespreken we ook de functies van aanbevolen VPN’s.

Onder de streaming mediaspelers bevindt Apple TV zich in dezelfde klasse als Roku, Kodi en de Amazon Fire TV Stick wat betreft wijdverbreide acceptatie. Het aanbod van iTunes varieert echter aanzienlijk per regio, en het kan zijn dat u te maken krijgt met regiospecifieke beperkingen.

Gebruik een top-tier VPN om Verander je IP-adres in Nederland Zoals ExpressVPN Het werkt het beste met Apple TV en maakt het mogelijk om toegang te krijgen tot regionaal geblokkeerde Apple TV-programma’s en films.

We hebben meer dan 50 VPN-services onderzocht en de beste gekozen. Beste VPN’s dat flexibel werkt met Apple TV met behulp van SmartDNS of een uitstekende routercompatibiliteit biedt voor een breed scala aan merken en modellen.

De beste Apple TV VPN in Nederland Snelle Overzicht

Hier is de lijst met de beste VPN voor Apple TV in Nederland Diensten getest in 2023

 1. ExpressVPN – Algemeen beste VPN voor Apple TV in Nederland Biedt servers die snel zijn in meer dan 90 landen. Biedt robuuste ontgrendelingsmogelijkheden op alle apparaten.
 2. Surfshark De meest betaalbare VPN voor Apple TV in Nederland Een redelijk geprijsde VPN met onbeperkte verbindingen. Uitstekende privacy- en beveiligingscredentials. Fantastische prestaties met Apple TV.
 3. NordVPN De beste Apple TV VPN in Nederland Met Smart DNS, Snelle verbindingen als bliksemschichten, ontgrendelt een breed scala aan diensten en biedt een 30-dagen geld-terug-garantie.
 4. Privé Internet Toegang De beste Apple TV VPN in Nederland Voor families, een reeks van snelle servers, geen logs en beveiliging.
 5. CyberGhost is een VPN-dienst die uw online privacy en veiligheid beschermt. Gebruiksvriendelijke VPN voor Apple TV in Nederland , Het biedt een gebruiksvriendelijke interface en 24/7 klantenondersteuning.

Criteria voor het kiezen van de beste VPN voor Apple TV in Nederland | FAQ’s

Krijg ExpressVPN voor Apple TV in Nederland 30 dagen geld-terug-garantie

De welke VPN werkt het beste met Apple TV?

Hier is de snelle vergelijkings tabel voor de beste VPN’s voor Apple TV in 2023:

VPN’s
Apple TV-ranglijst1

2

345
StreamingsitesNetflix, Hulu, HBO Max en meerNetflix, BBC iPlayer, Hulu en meerNetflix, Paramount+, Crunchyroll en meerBBC iPlayer, HBO Max, Hulu en meerNetflix, Amazon Prime, HBO Max en meer
Ondersteunde apparatenWindows, Mac, Android, Linux, iOS, Routers, Smart TVsWindows, Mac, Android, iOS, LinuxWindows, Mac, iOS, Android, LinuxWindows, Mac, iOS, AndroidWindows, Mac, Linux, iOS, Android
Gelijktijdige verbindingen5Onbeperkt6107
Downloadsnelheid92 Mbps81 Mbps83 Mbps65 Mbps75 Mbps
Beste DealEUR 6.17/mo (US$ 6.67/mo) EUR 1.84/mo (US$ 1.99/mo) EUR 4.53/mo (US$ 4.89/mo) EUR 1.95/mo (US$ 2.11/mo) EUR 1.88/mo (US$ 2.03/mo)

Waarom heb je een VPN nodig voor Apple TV in Nederland

Een VPN is essentieel om toegang te krijgen tot Apple TV, omdat het je in staat stelt om censuur te omzeilen, ononderbroken te streamen, je verbinding te beveiligen en je online activiteiten te verbergen voor je ISP. Je kunt Maak gemakkelijk gebruik van een VPN om geo-vergrendelde inhoud op Apple TV te deblokkeren.

Jammer genoeg kun je geen VPN rechtstreeks installeren op Apple TV, omdat het apparaat geen native ondersteuning biedt voor VPN-apps. Maar je kunt wel Stel een VPN op op de Wi-Fi-router waarmee je Apple TV is verbonden. deblokkeren Amerikaanse Netflix op Apple TV Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer, YouTube TV Wij raden altijd aan om te gebruiken.

en meer ExpressVPN Welke compatibel is met Alle varianten Van Apple TV. Daarnaast biedt het sterke bescherming tegen malware en virussen met behulp van de Vertrouwensbescherming Kenmerk

5 Beste Apple TV VPN in Nederland In 2023

Na uitgebreide testen van meer dan vijftig Betaalbare VPN-diensten , Wij hebben een lijst gemaakt van de De beste VPN voor Apple TV in Nederland Dat de beste beveiligingsfuncties biedt, een strenge logboekbeleid, technische ondersteuning en nog veel meer opties. Laten we duiken en deze VPN’s bespreken die in 2023 perfect werken met Apple TV:

1. ExpressVPN – Over het algemeen de beste VPN voor Apple TV in Nederland

Beste Apple TV VPN in september 2021 [Setup VPN on Apple TV Easily] (6)

Vertaal naar Nederlands: Belangrijkste kenmerken

 • 3000 Servers in 105 Landen en 25 serverlocaties.
 • Vijf gelijktijdige verbindingen
 • MediaStreamer-functie
 • Onbeperkte bandbreedte
 • De beste prijs EUR 6.17/mo (US$ 6.67/mo)
 • Compatibel met Windows, Mac, Linux, Android en iOS.

ExpressVPN Is het Beste VPN Apple TV enthousiasten kunnen gebruiken. Het biedt 3000 + servers verspreid over 105 Landen Inclusief 25+ serverlocaties in de VS Deze VPN biedt een van de snelste en beste installatie-ervaringen en is Compatibel met tvOS, 5e generatie, 4e generatie en meer Je kunt geografisch geblokkeerde inhoud deblokkeren op Apple TV met ExpressVPN En we kregen geweldige resultaten.

Het is op te merken dat Apple TV-apparaten geen officiële ondersteuning bieden voor VPN’s, maar moderne premium VPN’s zoals ExpressVPN Smart DNS-services zoals de Mediastreamer ExpressVPN biedt een functie die VPN-gebruik mogelijk maakt op apparaten die geen formele installatie van VPN’s ondersteunen.

Met ExpressVPN’s Mediastraemer konden we gemakkelijk films deblokkeren op ons Apple TV-apparaat. ExpressVPN snelheidstest Voorzien van ultieme downloaden bij 92.26 Mbps, en uploaden bij 89.45 Mbps Gemiddeld ondersteunt ExpressVPN. 05 gelijktijdige verbindingen Op één abonnement. ExpressVPN biedt 5 gelijktijdige verbindingen Met een enkele abonnementsplan.

ExpressVPN heeft een Strikte geen-logboeken beleid wat is gecontroleerd door KPMG , Cure53 en, en PwC Nederland De. Lichtweg protocol Met de AES 256-bits encryptiemethode ExpressVPN stelt je in staat om een ​​bliksemsnelle snelheid te hebben met hoogwaardige beveiliging, waardoor het een hoogwaardige VPN is die Apple TV-gebruikers zonder zorgen kunnen gebruiken.

ExpressVPN heeft robuuste beveiligingsfuncties, waaronder een Vertrouwde verbinding kill switch Bedreigingsmanager, DNS-lekbescherming, Perfect Forward

Beste Apple TV VPN in september 2021 [Setup VPN on Apple TV Easily] (7)

Secrecy, Split Tunneling En ExpressVPN is de meest veilige, betrouwbare en snelste VPN-service ter wereld. En meer. Best VPN voor Android , iOS , Windows , Mac is een merk van computers en elektronische apparaten dat wordt verkocht door Apple Inc. en, en Linux is een open source besturingssysteem.

ExpressVPN wordt beschouwd als de beste om meerdere apparaten te ondersteunen, waaronder via aangepaste apps. ExpressVPN op Kodi ,Roku ExpressVPN is ook de Best Amazon Firestick VPN. Het stelt je in staat om te verbinden 5 verschillende apparaten tegelijkertijd ExpressVPN maken Beste VPN voor meerdere apparaten ExpressVPN is beschikbaar voor slechts EUR 6.17/mo (US$ 6.67/mo) - Grab 3 Free Months + 49% OFF 12-Month Plan.

Om de service te testen zonder verplichtingen, kun je je aanmelden voor de 7-dagen proefperiode. ExpressVPN gratis proefperiode Voor mobiele apparaten. Maar zelfs na het abonneren krijg je toegang tot een 30-dagen geld-terug-garantie. Als je niet tevreden bent met de service die je krijgt, kun je altijd een terugbetaling krijgen. ExpressVPN annuleren Bekijk de resultaten binnen 30 dagen. ExpressVPN review Voor meer informatie.

Pros

 • Compatibel met Apple TV Generaties 4e, 5e, tvOS en meer
 • MediaStreamer-functie om gemakkelijk te streamen op Apple TV
 • Meer dan 3000 servers gelegen in 94 landen, waaronder 14 staten in de VS.
 • Ontblokkeert Netflix, BBC iPlayer, Hulu, HBO en meer

Cons

 • Biedt slechts vijf multi-logins aan
 • Iets duurder

Krijg ExpressVPN voor Apple TV in Nederland 30 dagen geld-terug-garantie

2. Surfshark – Budgetvriendelijke VPN voor Apple TV in Nederland

Beste Apple TV VPN in september 2021 [Setup VPN on Apple TV Easily] (8)

Vertaal naar Nederlands: Belangrijkste kenmerken

 • 3200 Servers in 100 Landen en 600+ servers in de VS
 • Onbeperkt gelijktijdige verbindingen
 • Onbeperkte bandbreedte
 • Whitelisting en HTTPS-encryptie-opties
 • De beste prijs EUR 1.84/mo (US$ 1.99/mo)
 • Compatibel met Windows, Mac, Linux, Android en iOS

Surfshark Het is veruit de meest betaalbare, budgetvriendelijke VPN voor Apple TV in Nederland Voor alleen EUR 1.84/mo (US$ 1.99/mo) (Christmas Deal: Grab 4 Months Free + 82% OFF 2-Year Plan). Surfshark biedt aan 3200 Servers in 100 landen.

Surfshark is een van de VPN-diensten die het beste werkt met Apple TV, bijvoorbeeld. Surfshark kan worden gebruikt op Apple TV-apparaten Met behulp van eenvoudige stappen hebben we ook geprobeerd om geobeperkte inhoud op ons Apple TV-apparaat te deblokkeren met behulp van Surfshark en we kunnen zeggen dat het ons niet teleurgesteld heeft. Surfshark is ook de De beste VPN voor Redbox Apple TV-apparaten hebben geen officiële VPN-ondersteuning.

Hoge kwaliteit VPN’s zoals Surfshark bieden echter een oplossing met hun Smart DNS-functie, waarmee VPN-gebruik mogelijk is op apparaten die geen directe VPN-installatie ondersteunen. Met Surfsharks Smart DNS wordt het ontg Surfshark snelheidstest ontdekte een verbindingssnelheid van 100 Mbps 81.32 Mbps Voor downloaden, en 76.12 Mbps Voor het uploaden. Het ondersteunt onbeperkt aantal apparaten tegelijkertijd verbonden.

Beste Apple TV VPN in september 2021 [Setup VPN on Apple TV Easily] (9)

De Surfshark bevat lekpreventie, een geïntegreerde advertentieblokker, HTTPS-encryptie en, en De mogelijkheid om lokale firewalls te omzeilen. Desondanks biedt Surf Shark ook aan. Split tunneling en een strenge geen-logging beleid.

Er is een Surfshark Camouflage Modus Het stelt je in staat om een VPN te gebruiken in regio’s met zware beperkingen (zoals China , Noord-Korea , Belarus Met Surfshark wordt uw verkeer versleuteld met de en meer. Industrie-standaard 256-bits methode En en de WireGuard-protocol Surfshark accepteert sterk beveiligde betalingsmethoden, zodat geen derde partijen erin zullen slagen om u te bespioneren. Ripple, Ethereum en Bitcoin Betalingen anoniem doen.

Niet persoonlijk identificeerbare gegevens opslaan Informatie, zodat je beschermd bent. Als je hulp nodig hebt, kun je contact opnemen met Surfshark’s. Klantenondersteuning Team 24/7 via live chat. Surfshark biedt interoperabele apps met Android , macOS Windows, iOS en Linux Dit service kan ook handmatig worden geïnstalleerd op compatibele routers. U kunt ook Surfshark gebruiken voor tablets, aangezien het een van de is. De beste VPN’s voor Amazon Kindle Fire Tablet Surfshark is beschikbaar voor EUR 1.84/mo (US$ 1.99/mo) (Christmas Deal: Grab 4 Months Free + 82% OFF 2-Year Plan). Surfshark’s gratis proefperiode.

Voor het abonneren op een plan is een zucht van verlichting voor de gebruikers. Alle pakketten zijn voorzien van een 30-dagen geld-terug garantie. Je kunt je abonnement op elk gewenst moment beëindigen en een volledige restitutie ontvangen. binnen 30 dagen Als je meer wilt weten over Surfshark, bekijk dan onze Surfshark Recensie.

Pros

 • Geoptimaliseerde servers voor alle populaire platforms (Netflix, BBC iPlayer en meer)
 • 3200+ servers over 65 locaties, waaronder 600+ US servers
 • Slimme DNS om gemakkelijk te streamen op Apple TV
 • Goedkoopste VPN in de industrie

Cons

 • Sommige servers bieden trage snelheden
 • Klantondersteuning is onregelmatig

Krijg Surfshark voor Apple TV 30 dagen geld-terug-garantie

3. NordVPN – Apple TV VPN in Nederland Met de grootste server netwerk

Beste Apple TV VPN in september 2021 [Setup VPN on Apple TV Easily] (10)

Vertaal naar Nederlands: Belangrijkste kenmerken

 • 6000 Servers in 60 Landen, waaronder 1970+ servers in 15 Amerikaanse staten
 • 6 Gelijktijdige verbindingen
 • Onbeperkte bandbreedte voor streaming
 • Ui-op VPN en Dubbele VPN
 • De beste prijs EUR 2.77/mo (US$ 2.99/mo)
 • Compatibel met Windows, Mac, Linux, Android, iOS

NordVPN is een Apple TV VPN in Nederland Met een enorm netwerk van boven 6000 Servers in 60 Landen.

Het is ook een van de meest veilige Apple TV VPN’s in Nederland Vanwege het zijne Gededieerde Smart DNS-service.

NordVPN kan gemakkelijk geo-beperkte inhoud van Apple TV overal ter wereld deblokkeren, omdat NordVPN een enorme servernetwerkbasis heeft. U kunt het niet direct op Apple TV installeren, omdat het geen ingebouwde VPN-ondersteuning heeft. NordVPN op Apple TV NordVPN en vergelijkbare VPN’s bieden een oplossing genaamd Smart DNS, waarmee VPN-gebruik mogelijk is op apparaten die geen directe ondersteuning voor VPN-installatie bieden.

Door gebruik te maken van NordVPN’s Smart DNS wordt het ontgrendelen van films op uw Apple TV-apparaat ongeloof NordVPN snelheidstest De maximale snelheid van de verbinding is 100 Mbps, met een Downloadsnelheid van 83,82 Mbps En en Uploadsnelheid van 44,64 Mbps.

Beste Apple TV VPN in september 2021 [Setup VPN on Apple TV Easily] (11)

De provider is een van de veilige opties bij het streamen. Het biedt de Militair-grade 256-bits encryptiemethode , DNS-lek bescherming , versleutelde servers , NordLynx-protocol En, en een NordVPN kill switch Bovendien heeft de feature. Tweevoudige VPN Onion over VPN NordVPN-functies stellen je in staat om je verkeer te beveiligen door het te laten passeren door een VPN-server en Tor NordVPN biedt gespecialiseerde apps voor alle belangrijke besturingssystemen, waardoor u een extra beveiligingslaag krijgt. Windows , Linux , Mac Apple Inc. Android ,iOS.

vice wilt uitproberen zonder verplichtingen, overweeg dan om te gebruiken. NordVPN’s gratis proefperiode Controleer de service op uw Android-apparaat grondig voordat u zich aanmeldt. Zodra u zich aanmeldt voor de service, kunt u NordVPN annuleren altijd onder 30 dagen En krijg je terugbetaling.
Voor meer informatie, kun je onze controleren NordVPN Recensie.

Pros

 • Werkt goed met Apple TV
 • Gewijd Smart DNS-functie voor Apple TV
 • Meer dan 5100 servers verspreid over 60 landen, waaronder 1970+ servers in de VS.
 • Strict geen logboekbeleid volgen
 • Dubbele VPN-encryptie voor extra beveiliging
 • Werkt met Netflix, Disney +, Hulu en meer.

Cons

 • De bureaubladapp is een beetje traag
 • Sommige servers nemen te lang om de verbinding te maken.

Krijg NordVPN voor Apple TV 30 dagen geld-terug-garantie

4. Private Internet Access – Beste Apple TV VPN in Nederland Voor families

Beste Apple TV VPN in september 2021 [Setup VPN on Apple TV Easily] (12)

Vertaal naar Nederlands: Belangrijkste kenmerken

 • 35000 Servers in 84 Landen, 50+ servers in de VS
 • Slimme DNS
 • 10 gelijktijdige verbindingen
 • 65,78 Mbps snelheid op een 100 Mbps verbinding
 • Onbeperkte bandbreedte voor Ultra HD-streaming
 • Ondersteunt Webcam Blokkeren en Anti-Tracking Tools zijn beschikbaar
 • De beste prijs EUR 1.95/mo (US$ 2.11/mo)
 • Compatibel met Windows, Mac, Linux, Android, iOS

Private Internet Access Het is een bekende Apple TV VPN in Nederland Service voor families. PIA VPN biedt een gebruiksvriendelijke app waarmee gebruikers hun gekozen servers kunnen kiezen uit een lijst. 35000 Servers in 84 Landen De maximale verbindingssnelheid gemeten door PIA is 100 Mbps Met downloadsnelheden van 65,78 Mbps En uploadsnelheden van 57,16 Mbps.

Beste Apple TV VPN in september 2021 [Setup VPN on Apple TV Easily] (13)

De PIA VPN is een uitstekende keuze als je wilt Bescherm je internet surfactiviteiten Van verschillende surveillance actoren zoals ISP’s en online stalkers.

PIA ondersteunt torrenten PIA biedt een uitgebreide lijst met toegevoegde privacy- en beveiligingsfuncties, zoals Anti-Tracking Tools, Webcam Blokkering, Ad Blokkering, Locatie Toegang Blokkeren, Forceer HTTPS Encryptie, WebRTC Bescherming, en een Kill Switch. PIA VPN is gevestigd in de Verenigde Staten, wat ongewenst is vanwege het feit dat Amerikaanse autoriteiten hebben deelgenomen aan piraterij-intrusieve monitoringactiviteiten. De Verenigde Staten is een cruciaal lid van Vijf Ogen Echter, vanwege de service van Zero-logs beleid Je hoeft je geen zorgen te maken over informatie-logging. PIA is beschikbaar bij EUR 1.95/mo (US$ 2.11/mo) Er is geen gevaar verbonden aan het gebruiken.

PIA’s gratis Proef Periode Je zult een volledige terugbetaling ontvangen als je Annuleer je PIA Lidmaatschap Tijdens de eerste 30 dagen Je kunt meer ontdekken over de service in onze PIA-review.

Pros

 • Robuuste beveiliging en veiligheid
 • Strikte geen logs beleid
 • Persoonlijke functies beschikbaar
 • Verbind maximaal 10 apparaten tegelijkertijd
 • Snelle servers

Cons

 • Niet betrouwbaar functioneel in China

Krijg PIA voor Apple TV 30 dagen geld-terug-garantie

5. CyberGhost Gebruiksvriendelijke VPN voor Apple TV in Nederland

Beste Apple TV VPN in september 2021 [Setup VPN on Apple TV Easily] (14)

Vertaal naar Nederlands: Belangrijkste kenmerken

 • 11651 Servers in 100 Landen en 1353 serverlocaties in de VS
 • 7 gelijktijdige verbindingen
 • Geoptimaliseerde streaming servers
 • De Smart DNS-functie is beschikbaar
 • De beste prijs EUR 1.88/mo (US$ 2.03/mo)
 • Compatibel met Windows, Mac, Linux, Android, iOS

CyberGhost is een VPN-dienst die uw online privacy en veiligheid beschermt. Is het Meest gebruiksvriendelijke VPN-service Van alle. Het beste aan deze VPN is dat het een server netwerk biedt bestaande uit 11651 + servers Het is in.

100 Landen CyberGhost’s Slimme DNS-service Op Apple TV kun je gemakkelijk geografische beperkingen omzeilen op je favoriete streamingplatforms. CyberGhost heeft krachtige beveiligingsfuncties zoals Automatische Wi-Fi-bescherming, 256-bit AES-encryptie, DNS-lekbescherming, Kill Switch en meer.

CyberGhost snelheidstest Downloaden tonen 75,47 Mbps En uploaden naar 69,34 Mbps , voor een maximale verbindingssnelheid van 100 Mbps.

Beste Apple TV VPN in september 2021 [Setup VPN on Apple TV Easily] (15)

Wat CyberGhost zo gebruiksvriendelijk maakt, is dat het een aanbiedt. Gewijd modus voor streaming.

Deze modus biedt geoptimaliseerde streaming servers waar je je aan kunt verbinden en van kunt genieten. streamen zonder buffer in HD-kwaliteit op jou Apple TV. Je kunt gewijde servers vinden op zijn app, gecategoriseerd voor streamen , en Gaming CyberGhost is goed voor Torrenten Ook, CyberGhost biedt aan. een gemakkelijk te navigeren apps Voor Windows , Mac is een merk van computers en elektronische apparaten dat wordt verkocht door Apple Inc. , Android en, en iOS Je kunt ook CyberGhost VPN op de router instellen en je Apple TV verbinden met de VPN-ingeschakelde verbinding. CyberGhost ondersteunt 07 gelijktijdige verbindingen Op een gegeven moment.

CyberGhost is beschikbaar voor. EUR 1.88/mo (US$ 2.03/mo) (Get 4 Months Extra + Save 84% on 2-year plan) Met elk plan dat ze aanbieden, krijg je 45-dagen geld-terug-garantie Geen andere VPN in deze categorie biedt een terugbetalingsperiode van 45 dagen. CyberGhost biedt een gratis proefperiode aan. Van waaruit je gemakkelijk de service kunt testen. We raden gebruikers echter aan om voor het geld-terug-aanbod te gaan.

Meer te weten komen over deze VPN in onze uitgebreide. CyberGhost-recensie.

Pros

 • Slimme DNS-functie voor Apple TV-streaming
 • Biedt 7000+ servers in meer dan 90 landen
 • Goede ontgrendelingsvermogen
 • Gebruikt AES-256-encryptie
 • Staat zeven gelijktijdige verbindingen toe
 • 45-dagen geld-terug-garantie

Cons

 • Af en toe trage server snelheden

Krijg CyberGhost voor Apple TV 45 dagen geld-terug-garantie

Testmethodologie: Hoe wij Apple TV VPN testen in Nederland

Om beter te begrijpen wat er wel en niet wordt aangeboden, testen we elke VPN zelf. De volgende functies zijn wat we zoeken in elke VPN als onderdeel van ons onderzoek om te bepalen welke de beste VPN is voor Apple TV in Nederland.

 • Netwerk Server:Een kwaliteits VPN heeft servers verspreid over Tientallen regio’s Dit garandeert dat, ongeacht waar je bent, je een snelle server in de buurt kunt vinden.
 • Ontsluiten:Wij hebben gezocht naar VPN’s die niet alleen werken met Apple TV, maar ook met een aantal bekende streamingdiensten, waaronder HBO Max, BBC iPlayer en Amazon Prime Video.
 • Snelheid:Apple TV vereist een VPN met snelle serversnelheden om content probleemloos te streamen. Alle VPN’s zijn meer dan snel genoeg om in HD te broadcasten en, in de meeste situaties, 4K.
 • Privacy: hebben meer dan 70 VPN-logboekbeleidsregels geïdentificeerd die uw privacy het beste beschermen. Dit betekent het vermijden van het onderhouden van enige identificerende gegevens in uw logs.
 • Beveiliging:VPN’s moeten aanbieden doden schakelaars, 256-bit AES-encryptie en beveiliging tegen DNS-lekken De beste VPN’s voor Apple TV voldoen aan al deze vereisten.
 • Gebruiksgemak:Het is niet altijd eenvoudig om verbinding te maken met een server of je instellingen te configureren met VPN’s. We kozen voor VPN’s die Eenvoudig te gebruiken , had 24/7 ondersteuning En had een heleboel. Installatie- en probleemoplossingsinstructies.
 • Prijs:Je mag verwachten meer te betalen voor Premium VPN-service Gelukkig zijn er uitstekende VPN-providers waarvan de diensten kunnen worden afgenomen Redelijke prijzen.

Is er een gratis VPN voor Apple TV in Nederland?

Ja, er zijn een aantal gratis VPN’s voor Apple TV aanwezig. Maar we raden het niet aan om gratis VPN’s te gebruiken omdat ze berucht zijn voor het stelen van persoonlijke informatie, en het feit dat ze niet voldoen aan hun claims. Ze zijn niet veilig. Het is jammer dat de Apple TV ondersteunt geen VPN-installatie Dan, een gratis VPN-service die ondersteunt routers “Dit is wat je nodig hebt.

Wanneer een VPN op een router is ingesteld, kan het vanaf elk apparaat op het netwerk worden benaderd, inclusief Apple TVs. Bovendien, als je op zoek bent naar de beste” Gratis VPN voor Android TV-box in Nederland Je kunt onze tests lezen Betrouwbare gratis VPN’s

Een VPN instellen op Apple TV

Om een VPN op Apple TV in te stellen, is ExpressVPN de aanbevolen keuze. Het biedt sterke encryptie, garandeert veiligheid en geeft toegang tot tientallen Netflix-bibliotheken wereldwijd. Als je specifiek geblokkeerde geografisch beperkte inhoud op verschillende streamingplatforms zoals HBO

Hier zijn de verschillende methoden om VPN te gebruiken op Apple TV:

 • Apple TV VPN instellen in Nederland op een Virtueel Router
 • Apple TV VPN instellen in Nederland op een Fysieke RouterPhysical routers are networking devices that connect two or more networks together. Fysieke routers zijn netwerkapparaten die twee of meer netwerken met elkaar verbinden.
 • Opzetten Slimme DNS Op jouw Apple TV is een streamingmediabox waarmee je films, tv-programma’s, muziek, foto’s en meer kunt streamen naar je tv.

Apple TV VPN instellen in Nederland Op een virtuele router

Volg deze stappen om een op te zetten Virtuele router Voor Apple TV

 1. Aanzetten Je PC of laptop
 2. Navigeer naar Vertaal naar: Nederlands-Nederlands In jouw Netwerk & Internet Sectie.
 3. Aanzetten Het ‘ Mobiele Hotspot Optie.
 4. Klik Aan Status > Adapter Opties wijzigen.
 5. Klik met de rechtermuisknop Aan ExpressVPN TAP-adapter En selecteren Eigenschappen.
 6. Klik delen
 7. Klik De naam van de mobiele hotspotverbinding.
 8. Verbinden Je Apple TV aan de verbinding ExpressVPN
 9. Dat is het! Je kunt nu een VPN gebruiken op je Apple TV.

Krijg ExpressVPN voor Apple TV in Nederland 30 dagen geld-terug-garantie

Apple TV VPN instellen in Nederland Op een fysieke router

Volg deze stappen om in te stellen Apple TV VPN in Nederland op een fysieke router :

 1. Inloggen op het dashboard Van uw router door het openen van uw
 2. typ 192.168.0.1 192.168.1.1 in het URL-gebied.
 3. Voer in Je Router inloggegevens Als je ze niet hebt, controleer dan de handleiding, de website van de ISP of zoek online naar de standaardgegevens van uw model.
 4. Controleren Voor een manier om Stel een VPN-verbinding op in de router Instellingen Dashboard
 5. Als er Er is geen enkele instelling. naar Sta VPN-opstelling toe op je router Dan ondersteunt het geen VPN’s en je zult het niet kunnen gebruiken. Heb je nog een andere router nodig Dat is compatibel met VPN’s, zoals DD-WRT.
 6. Als er is een instelling Volg dan de Instructies verstrekt door uw VPN-provider Voltooi de installatie op je router.

Let op: Niet elke fysieke router ondersteunt VPN-configuratie. Als je niet door de moeite van een fysieke opstelling van een Apple TV VPN wilt gaan, in Nederland Op je router, dan kun je altijd een krijgen. voorgeflasheerde router Direct van de VPN die je selecteert. ExpressVPN and NordVPN Beide bieden voorgeflashte routers aan gebruikers.

Krijg ExpressVPN voor Apple TV in Nederland 30 dagen geld-terug-garantie

Stel Smart DNS in op je Apple TV

Volg deze stappen om Stel Smart DNS in op je Apple TV 4e generatie en hoger

 1. Op je Apple TV, navigeer naar ” Algemeen ” En kies ” Netwerk. “
 2. Klik Aan ” WiFi ” Bovenaan en selecteer je netwerk.
 3. Nu Kies ” Configureer DNS ” En dan Kies ” Handleiding. “
 4. Voeg in De DNS-adres van jouw ExpressVPN MediaStreamer is een technologie die je helpt om streamingdiensten zoals Netflix te streamen naar apparaten die geen native ondersteuning hebben. En drukken ” Klaar.
 5. Herstarten Uw Apple TV na dit.
 6. Je hebt nu een Slimme DNS op je Apple TV !

Krijg ExpressVPN voor Apple TV in Nederland 30 dagen geld-terug-garantie

Vermijd VPN’s met Apple TV

Niet alle VPN’s zijn veilig om te gebruiken. Hier zijn een paar VPN’s om te vermijden met Apple TV:

VPN Book

VPN Book is een gratis VPN-service die OpenVPN-configuratiebestanden voor zijn servers biedt. Het werkt niet met de meeste streamingdiensten en is niet veilig. De eigendom van het bedrijf is ondoorzichtig en het is niet duidelijk wie VPN Book beheert. Cybersecurity-specialisten waarschuwden dat VPN Book VPN Boek Beoordeling.

Hallo

Hallo is geen VPN-service. Het is een peer-to-peer proxy-service die gebruikmaakt van de inactieve bandbreedte van zijn gebruikers om het netwerk te voeden. Dus, andere gebruikers kunnen verbinding maken met uw computer als u deze niet gebruikt. Dit leidt tot ernstige Hola werd betrapt op het verkopen van het ongebruikte bandbreedte van gebruikers aan botnets.

Om meer te weten te komen over deze VPN-provider, zie onze Hallo VPN Recensie.

FAQs – Beste Apple TV VPN in Nederland

Laten we eens kijken naar enkele veelgestelde vragen over Apple TV VPN in Nederland

Helaas Apple TV ondersteunt geen VPN-software. Maar je kunt de VPN installeren op de router waar de Apple TV aan is verbonden en gemakkelijk VPN gebruiken met Apple TV.

Het is niet illegaal om een VPN te gebruiken op Apple TV. Echter, het gebruik van een VPN is in strijd met de servicevoorwaarden van sommige streamingdiensten vanwege contentlicentiebeperkingen. Maar het is niet in strijd met enige wet.

 1. Selecteer Apple TV Vanuit de Apparaatlijst.
 2. Kies Je Server locatie.
 3. Krijg Je Slimme DNS IP-adres.
 4. Bingo! Geniet van streamen op Apple TV.

Kan ik een gratis VPN gebruiken voor Apple TV?

Nee, we raden het niet aan om een gratis VPN te gebruiken voor Apple TV in Nederland. Als je echter nog steeds een gratis VPN wilt gebruiken, ga dan voor Windscribe Apple TV VPN in Nederland Windscribe is veruit de beste gratis VPN voor Apple TV in Nederland De gratis versie van Windscribe ontgrendelt UK Netflix en BBC iPlayer. Echter, je zult geconfronteerd worden met een maandelijkse datalimiet van 10 GB.

ExpressVPN werkt het beste op alle generaties van Apple TV, inclusief tvOS 5e, 4e, 3e en oudere generaties. Je kunt ook instellen ExpressVPN Op je router om van alle voordelen van een VPN te genieten, waaronder Apple TV en gameconsoles, voor volledige beveiliging en privacy.

 1. Begin met whitelisting Je IP-adres.
 2. Daarna navigeer Naar de ” Algemeen > Netwerk ” Afdeling Op je Apple TV.
 3. Vind en klik op ” Wi-Fi ” Optie bovenaan Kies het netwerk Dat komt overeen met het toegestane IP-adres.
 4. Ga verder Kies ” Configureer DNS ” En dan kiezen ” Handleiding. ”
 5. Eindelijk Voer het SmartDNS-serveradres in Dat je VPN-service heeft geleverd.

Afronden!

Dus daar heb je het over de beste Apple TV VPN in Nederland Nu door het hele artikel te lezen, bent u nu in staat om de juiste VPN te selecteren die werkt met Apple TV. We hebben alle functies van aanbevolen Apple TV VPN behandeld in Nederland.

Wat betreft de beste Apple TV VPN in Nederland Wij raden aan om te gebruiken ExpressVPN Dit VPN is ontworpen om maximale online anonimiteit en vrijheid te bieden. Het is flexibel om te werken met meerdere apparaten en platforms. Bovendien is het voorzien van een 3 maanden gratis abonnement op zijn jaarplan, wat behoorlijk geweldig is.

Beste Apple TV VPN in september 2021 [Setup VPN on Apple TV Easily] (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated:

Views: 6067

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.