De 10 beste bloemmerken voor alle doeleinden in 2023 - Food Shark Marfa (2023)

Chef-koks over de hele wereld weten dat ze een paar essentiële ingrediënten bij de hand moeten hebben om een ​​goede keuken te runnen. Een daarvan is meel. Maar aangezien er verschillende soorten meel zijn, kan het moeilijk zijn om ze van elkaar te onderscheiden en erachter te komen welke het beste is.

Dat is de reden waarom veel chef-koks er tegenwoordig gewoon voor kiezen om meel voor alle doeleinden te gebruiken. Met meel voor alle doeleinden kun je veel meer dingen maken dan met traditioneel meel. Van brood tot pasta tot gebak tot cake, bloem voor alle doeleinden kan dit allemaal en meer maken.

In deze recensie van het beste meel voor alle doeleinden, laten we u kennismaken met de 10 beste producten die momenteel op de markt zijn. We zullen uitleggen waarom deze meelproducten voor alle doeleinden de beste zijn, inclusief wat we wel en niet leuk vonden aan elk product.

Snelle vergelijking:Top 10Beste bloem voor alle doeleinden

Het beste bloem voor alle doeleinden is de White Lily All Purpose Flour. We vinden het om vele redenen leuk, niet belangrijker dan dat het uitstekend werk levert om zo ongeveer alles te maken wat je maar wilt!

Dit pakket White Lily All Purpose Flour wordt geleverd in een stevige zak van vijf pond en het pakket zelf is ongeveer 15 inch lang en 5 inch breed. In de verpakking krijg je meer dan genoeg meel voor alle doeleinden om aan je bakbehoeften te voldoen.

Elke portie meet ongeveer een kwart kopje en in die portie mag je 100 calorieën, 8% koolhydraten en 2 gram eiwit verwachten. Dit bloem voor alle doeleinden is gemaakt van een zachte wintertarwe zoals op de buitenkant van de verpakking staat. Deze zachte wintertarwe is gemaakt van meel van zachte tarwe, dat meestal een lagere concentratie gluten en eiwitten bevat. Voor een bloem voor alle doeleinden heeft deze een lagere hoeveelheid eiwit en gluten dan andere opties.

Desondanks zijn veel mensen heel blij met wat ze tot nu toe in hun keuken hebben kunnen maken. Veel mensen zijn bijvoorbeeld erg blij met hoe hun koekjes en jus, cakes, brood en taartbodems zijn geworden. Zoek een droge plek in je huis om dit meel voor alle doeleinden op te bergen wanneer je het niet gebruikt, om te voorkomen dat het bederft en mogelijk zelfs gaat schimmelen.

Wat we leuk vinden:koekjes kunnen tijdens het bakken vaak wisselvallig zijn, maar met deze White Lily All Purpose Flour hebben we nog nooit een betere partij koekjes gemaakt. Ze kwamen er heel licht en donzig uit en toen het koud werd, stolde het niet helemaal tot een hard stuk tarwe. Om je koekjes nog meer naar een hoger niveau te tillen, kun je dit meel voor alle doeleinden zelfs gebruiken om jus voor je koekjes te maken.

Wat we niet leuk vinden:omdat het minder eiwitten en gluten bevat, kan het gebeuren dat als je iets bakt, het geen volledige of juiste vorm heeft als het eenmaal klaar is. Ons brood was bijvoorbeeld te licht en de korst werd nooit echt hard en het bleek net iets te papperig te zijn naar onze smaak.

De 10 beste bloemmerken voor alle doeleinden in 2023 - Food Shark Marfa (2)

Bekijk op Amazon

Hoewel het niet de gouden medaille-plek op onze lijst inneemt, is de Gold Medal All Purpose Flour een van de beste keuzes voor mensen vanwege de enorme waarde die het biedt. Voor mensen die niet op zoek zijn naar een zak meel van vijf of meer pond, moeten ze deze Gold Medal All Purpose Flour eens bekijken.

Dit meel voor alle doeleinden weegt slechts twee pond en is een geweldig alternatief voor mensen die gewoon op zoek zijn naar genoeg meel om hun Thanksgiving-diner door te komen. Elke portie van dit bloem voor alle doeleinden bevat 115 calorieën en 7% koolhydraten samen met 3 gram eiwit.

Dit All Purpose-meel met gouden medaille voegt geen kleur toe aan uw baksels, waardoor het ideaal is voor brood en gebak. Er wordt geen kleur toegevoegd omdat dit een gebleekte bloem voor alle doeleinden is. Wat dat betekent is dat gebleekte bloem de neiging heeft om een ​​meer witte kleur te hebben dankzij de chemicaliën in bleekmiddel om het verouderingsproces sneller te laten verlopen. Het eindresultaat van het gebruik van gebleekt meel voor alle doeleinden is brood of andere gebakken lekkernijen met een textuur die veel zachter is.

Veel mensen die dit gouden meel voor alle doeleinden hebben gekocht, zeggen dat het een uitstekende meelkeuze is om brood te maken. Omdat het gebleekte bloem is, kunt u er zeker van zijn dat uw brood geen kleuring van de bloem zal hebben. Vanwege het kleinere formaat zeggen veel mensen dat ze het gemakkelijk in een van hun keukenkastjes kunnen plaatsen, in tegenstelling tot een voorraadkast of een kamer elders in het huis.

Wat we leuk vinden:dit is echt een fantastische optie voor mensen die niet op zoek zijn naar een enorme voorraad meel. We ontdekten dat dit vrij lang duurde en een uitstekende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar minder meel.

Wat we niet leuk vinden:ondanks dat er minder meel was, was de prijs voor dit meel iets hoger dan wat je normaal zou betalen voor een veel grotere zak meel. U betaalt echter voor het gemak dat u niet zoveel meel thuis hoeft te hebben.

Controleer de laatste prijs op Amazon

De Wheat Montana All Purpose White Flour is een andere fantastische keuze voor consumenten die op zoek zijn naar meel voor alle doeleinden. Het meel van Wheat Montana wordt verbouwd en gemalen op boerderijen in Montana en zijn allemaal natuurlijk in de ingrediënten.

In tegenstelling tot de vorige bloemkeuze voor alle doeleinden (gouden medaille), is deze ongebleekt en GMO-vrij. Afhankelijk van wie je het vraagt, geven sommige mensen de voorkeur aan ongebleekte bloem voor alle doeleinden in plaats van gebleekt. Ongebleekte bloem heeft de neiging om een ​​beetje kleur toe te voegen aan uw gebakken producten en vooral aan brood. Sommige mensen houden van een kleurrijker soort brood, terwijl anderen juist willen dat het er zo eenvoudig mogelijk uitziet. Geen van beide is bijzonder beter dan de ander, het komt gewoon neer op persoonlijke voorkeur.

Deze Wheat Montana All Purpose White Flour wordt geleverd in een blauw-witte verpakking waar je 10 pond van dit geweldige meel krijgt. Dit meel heeft een eiwitgehalte van 12,25% en dit is belangrijk omdat meel voor alle doeleinden met een eiwitgehalte van 10-13% betekent dat het een veel grotere kans heeft om gluten te vormen. U kunt gluten beschouwen als wat uw bakwaren een stevige en stabiele structuur geeft.

Mensen die dit meel voor alle doeleinden hebben gebruikt, zijn ongelooflijk onder de indruk van het vermogen om allerlei soorten uitstekend brood te maken.

Wat we leuk vinden:we waren ongelooflijk onder de indruk van deze witte bloem voor alle doeleinden en het vermogen om uitstekend brood te maken. We maken graag zuurdesembrood en we kunnen eerlijk zeggen dat dit meel waarschijnlijk een van de beste is die we hebben gebruikt om zuurdesembrood te maken. De korst is perfect en taai terwijl de binnenkant volledig gaar is en de perfecte combinatie is van vochtig en dicht.

Wat we niet leuk vinden:een ding dat ons opviel, was dat dit witte meel voor alle doeleinden aanzienlijk duurder is dan andere soorten meel voor alle doeleinden. Als u echter tevreden bent met de kwaliteit ervan, kan dit een klein probleem zijn, aangezien sommige mensen bereid zijn meer te betalen voor een product van hogere kwaliteit.

De Jovial Organic Einkorn All Purpose Flour is een geweldige allround meelkeuze voor mensen die vooral een voorkeur hebben voor biologische producten. Ondanks dat het biologisch is, is er geen echt merkbaar verschil in de kwaliteit en textuur van uw gebakken goederen tijdens het gebruik van dit biologische bloem voor alle doeleinden.

Dit biologische bloem voor alle doeleinden van Jovial is een gezonder alternatief voor mensen van wie de voeding of magen te gevoelig zijn om moderne tarweproducten in te nemen waarvan het glutengehalte veel hoger is. Dit meel voor alle doeleinden heeft een veel lagere concentratie gluten, waardoor mensen het gemakkelijker kunnen verteren.

Ondanks dat het een lager glutengehalte heeft, is er nog steeds genoeg van dat vertrouwde meelgehalte dat je gewend bent en waar je bekend mee bent. Voor elke portie krijg je 4 gram eiwit en 2 gram vezels. Je wordt ook getrakteerd op tal van voedingsstoffen, waaronder vitamine B en E. Liefhebbers van bakkerijen die een beetje kleur in hun brood prefereren, zullen blij zijn te weten dat dit meel voor alle doeleinden niet gebleekt of gebromeerd is.

Deze Jovial Organic All Purpose Flour is ook een goede keuze omdat deze in een verpakking van twee zit. Elk pakket van dit biologische meel voor alle doeleinden weegt twee pond, maar de prijs weerspiegelt het betalen voor de prijs van één.

Wat we leuk vinden:we vonden het erg leuk om verschillende soorten brood te bakken voor onze vrienden die bijzonder gevoelig zijn voor meel met veel gluten. Ze zeiden dat het bijna hetzelfde smaakt als gewoon brood, maar dat het voor hun magen veel gemakkelijker was om het te verteren.

Wat we niet leuk vinden:we hadden er de voorkeur aan gegeven in plaats van twee, twee pond pakken van dit biologische meel voor alle doeleinden te krijgen als het maar in een zak van vier pond zou zijn gekomen. Hoewel deze tassen vrij klein zijn, kan het lastig zijn om een ​​plekje te vinden voor beide tassen in onze voorraadkast.

De volgende op onze lijst is een merk dat de meeste westerse huishoudens waarschijnlijk kennen vanwege de gemakkelijk herkenbare mascotte, de Pillsbury-deegjongen. Het is dan ook gepast dat dit Pillsbury Best All Purpose Flour ook geweldig werk levert door geweldig deeg te creëren dat zich vertaalt in geweldig smakend brood.

Deze Pillsbury Best All Purpose Flour wordt geleverd in een enkele zak die vijf pond weegt. Deze zak van vijf pond zit al vol met voorgezeefde bloem. Dit is niet alleen ongelooflijk handig voor veel bakkers, omdat het hen de tijd en moeite bespaart om het zelf te doen, maar het meel in de meeste bloemverpakkingen voor alle doeleinden zit in klonten en dit kan irritant zijn om door te zeven. Deze klonten kunnen ook uw pakket verzwaren en u zelfs minder meel bieden dan wat u zou moeten krijgen.

Omdat het meel al voorgezeefd is, is het een perfecte keuze om meteen mee te bakken. Dit meel wordt gemalen van de beste granen en je weet dus dat je al een product van hoge kwaliteit in huis haalt.

Elke portie is ongeveer een kwart kopje en deze portie bevat 110 calorieën, 9% koolhydraten en 3 gram eiwit. Veel mensen genieten erg van bakken met dit meel voor alle doeleinden vanwege nostalgie, omdat het iets was waarmee ze zijn opgegroeid. Anderen zeggen dat het een uitstekende meelkeuze is voor al je kookbehoeften.

Wat we leuk vinden:dit meel voor alle doeleinden is erg vers als je de zak opent en het feit dat het voorgezeefd is, is zo geweldig om te hebben, omdat het voorkomt dat we te maken krijgen met een extra (en onnodige) stap wanneer we iets bakken.

Wat we niet leuk vinden:we hebben niets bijzonders gevonden dat we niet leuk vonden aan dit meel voor alle doeleinden, maar we merkten wel dat er enorm veel prijsmetingen gaande zijn. We kochten het ongeveer een jaar geleden en kochten het onlangs opnieuw, maar kwamen erachter dat we het dubbele betaalden van de prijs die we er vorig jaar voor betaalden.

Als u regelmatig kookt voor uw grote gezin of als u een kleine patisserie heeft, kunt u overwegen om meel voor alle doeleinden te kopen dat in grotere hoeveelheden verkrijgbaar is. Daarvoor wilt u zich misschien wenden tot de King Arthur Organic Unbleached All Purpose Flour.

Voordat u dit King Arthur-meel voor alle doeleinden koopt, is het waarschijnlijk het beste dat u het eerder hebt geprobeerd en het lekker vindt of eerder hebt gebruikt. Dat komt omdat dit pakket wordt geleverd met zes zakken van vijf pond van dit biologische meel voor alle doeleinden. Dat is veel meel om in huis te hebben als je deze per ongeluk koopt, dus het is aan te raden om de beschrijving te lezen voordat je koopt, aangezien een paar mensen niet wisten dat ze zes zakken meel bij dit pakket kregen.

Mensen die dit meel voor alle doeleinden hebben gekocht, zijn er echter buitengewoon blij mee. Ze vinden het geweldig dat het 100% gecertificeerd biologisch is en niet is gebleekt of gebromeerd. Dit ongebleekte meel betekent gewoon dat wanneer je iets bakt, er natuurlijk een klein beetje kleur zal verschijnen om het wat meer persoonlijkheid en smaak te geven.

Het meel in dit pakket wordt gemaakt en geteeld op Amerikaanse boerderijen en wordt volgens de hoogste normen biologisch geproduceerd en gemalen. Als zodanig is het een favoriete keuze voor veel bakkers.

Wat we leuk vinden:we vinden het leuk dat dit een volledig geschikte bloem voor alle doeleinden is om te kopen als je een kleine bakkerij hebt en veel meel verwerkt. Dit meel is niet alleen biologisch gemaakt, het is ook erg vers en produceert uitstekende gebakken producten.

Wat we niet leuk vinden:we vonden het niet zo erg omdat we wisten dat we zes zakken zouden krijgen, maar veel mensen wisten niet dat ze zes zakken van dit meel zouden krijgen, dus het is misschien beter voor koning Arthur om dat meer duidelijk te maken bij de verkoop van dit.

Een andere goede bron van bloem voor alle doeleinden is de Arrowhead Mills Organic Unbleached All Purpose White Flour. Deze biedt een overvloed aan meel voor alle doeleinden op een manier die echt niet nodig is, maar goed als je het niet erg vindt om wat aan je vrienden te geven om uit te proberen.

Dat komt omdat dit meel voor alle doeleinden wordt geleverd in zes zakken, waarbij elke zak slechts één pond weegt. Het lijkt misschien een beetje gek om zes zakken meel van een pond te hebben, omdat het vervelend kan zijn om een ​​plekje te vinden om ze allemaal op te bergen als je het niet gebruikt.

Ondanks deze kleine hoofdpijn is dit meel voor alle doeleinden nog steeds een zeer goede keuze. Het is een ander ongebleekt type meel voor alle doeleinden dat je brood en gebak een mooie kleur geeft. Het is ook gecertificeerd als een biologisch product, aangezien steeds meer mensen zich tegenwoordig wenden tot biologische producten vanwege hun superieure gezondheidsvoordelen.

Dit biologische bloem voor alle doeleinden is gemaakt van rode wintertarwe, waardoor het een iets hoger eiwitgehalte heeft. Dit maakt het een ideale kandidaat om veel verschillende gebakken lekkernijen te maken, waaronder cakes, gebak en brood.

Wat we leuk vinden:als je een grote liefhebber bent van biologische producten, kun je er zeker van zijn dat je dol zult zijn op de vers smakende kwaliteit van dit biologische bloem voor alle doeleinden. Vooral bij het bakken van brood is het eindproduct zeer consistent met brood dat u vers uit de oven zou vinden bij uw plaatselijke bakker. Het is gewoon heel goed.

Wat we niet leuk vinden:we hielden duidelijk niet van hun idee om zes afzonderlijke zakken van een pond van dit biologische bloem voor alle doeleinden te verpakken. Het leek ongelooflijk onnodig en ze hadden het gewoon beter in een zak van zes pond kunnen verpakken. Ook zijn de kosten hiervan veel hoger dan wat je zou betalen voor een normale zak meel dus pas op.

Heckers is al sinds 1843 een vast merk in Amerikaanse keukens! Het is dan ook geen verrassing dat de Heckers Unbleached All Purpose Flour een van hun topmeelproducten is.

Dit meel voor alle doeleinden wordt geleverd in een zak van vijf pond, dus je weet zeker dat je meer dan genoeg meel hebt voor een tijdje. Zoals op de voorkant van de verpakking staat, is dit bloem voor alle doeleinden "voor altijd ongebleekt". gouden kleur.

Een portie van dit bloem voor alle doeleinden is ongeveer een kwart kopje en in deze portie produceert het 100 calorieën en bevat het 7% koolhydraten en 3 gram eiwit (of ongeveer 11,5%). Dit maakt het ideaal om zo ongeveer alles te maken waar meel in zit.

Wat we leuk vinden:we hebben echt genoten van het gebruik van dit meel voor alle doeleinden om onze pizza's mee te maken. De pizzabodem is prachtig geworden en het was de perfecte hoeveelheid knapperig en taai.

Wat we niet leuk vinden:het enige dat opvalt aan deze verpakking is dat deze veel brozer is dan die van andere merken en gemakkelijk kan worden doorgesneden en doorboord. Als je thuis een bak hebt die groot genoeg is, raden we aan om dit meel er meteen in over te doen.

Bob's Red Mill is een ander tijdloos en klassiek Amerikaans merk en ze brengen hun eigen versie van Organic White Flour aan de mix. Dit premium product is gemaakt met biologische ingrediënten en wordt gemalen van enkele van Amerika's beste tarwe.

Door deze biologische witte bloem van Bob's Red Mill te gebruiken, krijgt u elke keer dat u het gebruikt consistente en fantastische resultaten. Het is echt een uitstekende bloem voor alle doeleinden om je koekjes, gebakjes en zelfs pannenkoeken te maken.

Een zak van dit biologische meel voor alle doeleinden zit vol met vijf pond meel. Het is relatief gezien een van de meer betaalbare bloemkeuzes voor alle doeleinden die momenteel op de markt zijn en het is een geweldig product om in huis te hebben voor al je bak- en kookbehoeften.

Wat we leuk vinden:alles wat we met dit biologische bloem voor alle doeleinden hebben gemaakt, is buitengewoon goed gelukt. Er is niets meer dat we hadden kunnen vragen om dit product te gebruiken.

Wat we niet leuk vinden:zoals het probleem is met veel meelproducten die in papieren verpakkingen zitten, is deze ook gevoelig voor scheuren en scheuren en moet je echt voorzichtig zijn met hoe je ermee omgaat.

Voor een andere optie voor biologische bloem voor alle doeleinden, wenden veel mensen zich tot de biologische ongebleekte bloem voor alle doeleinden van de Central Milling Company. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit meel voor alle doeleinden zowel biologisch als ongebleekt, waardoor je een gezondere keuze hebt om mee te koken of bakken.

Als volledig gecertificeerd biologisch product is dit Central Milling All Purpose Flour gemaakt van de beste biologische harde rode tarwe die Amerika te bieden heeft. De primaire biologische ingrediënten in dit meel voor alle doeleinden zijn tarwemeel en gemout gerstmeel.

Een pakket van dit meel voor alle doeleinden levert je een enorme hoeveelheid meel op, aangezien het in een zak van 10 pond wordt geleverd. Dit is een fantastische optie voor mensen die op zoek zijn naar een grote hoeveelheid meel in één zak waar ze lang mee kunnen doen. Als bonus is dit meel voor alle doeleinden ook gecertificeerd als koosjer, waardoor het voor veel meer mensen toegankelijk is.

Wat we leuk vinden:als je de zakken meel van twee pond of zelfs vijf pond beu bent omdat je merkt dat je er vrij snel doorheen gaat en het opnieuw moet kopen, gaat deze zak van 10 pond zeker veel langer mee en voorkomt dat je van het regelmatig moeten kopen van meel.

Wat we niet leuk vinden:het enige probleem met het kopen van een zak meel van 10 pond is dat als je het niet vaak genoeg gebruikt, de vervaldatum behoorlijk snel op je af zal kruipen en deze heeft meestal een vervaldatum van ongeveer een jaar.

Dingen om te overwegen voordat u het beste meel voor alle doeleinden koopt

Broodmeel of bloem voor alle doeleinden

De grootste onderscheidende factor tussen broodmeel en bloem voor alle doeleinden is dat broodmeel specifiek moet worden gebruikt voor het bakken van brood. Het doet uitstekend werk bij het maken van gewoon brood en het eindproduct is waarschijnlijk iets dat je zou vinden in je plaatselijke bakkerij. Je zou broodmeel kunnen gebruiken om andere dingen te maken, maar het hoeft niet per se te worden zoals je wilt vanwege de hogere concentratie aan eiwitten en gluten.

Bloem voor alle doeleinden, aan de andere kant, is dat type meel dat kan worden gebruikt om alles te maken dat meel nodig heeft. Het heeft een veel consistentere afwerking bij alle dingen die je ermee kunt koken of bakken.

U kunt bijvoorbeeld brood, cake, gebak, pannenkoeken en zelfs pasta maken met bloem voor alle doeleinden. Het eindresultaat zal iets zijn dat heel vertrouwd smaakt met wat je gewend bent te proeven. Met andere woorden, ga voor bloem voor alle doeleinden als u op zoek bent naar veelzijdigheid in termen van wat u ermee kunt maken in tegenstelling tot broodmeel.

Gebleekt of ongebleekt

Je zult vaak merken dat meel gebleekt of ongebleekt is. Voor bloem voor alle doeleinden die gebleekt is, betekent dit dat de bloem veel witter van kleur zal zijn en veel zachter aanvoelt omdat de korrels veel fijner zijn.

Aan de andere kant is ongebleekt meel iets dikker of compacter en heeft het een ruwere textuur dan gebleekt meel. Gebleekt meel betekent ook dat het een chemisch proces ondergaat dat probeert het verouderingsproces sneller te simuleren, waardoor het deze wittere kleur en fijnere textuur krijgt.

Ongebleekte bloem ondergaat geen chemisch proces en in plaats daarvan wordt het, nadat het maalproces is voltooid, op natuurlijke wijze gerijpt zonder het te versnellen. Als zodanig zal ongebleekte bloem van nature een gebroken witte kleur geven aan alles wat je bakt.

Hoeveel krijg je

Een andere belangrijke overweging is hoeveel meel voor alle doeleinden u in een verpakking krijgt. Als je de 10 meelproducten voor alle doeleinden hebt doorlopen die we hebben beoordeeld, zul je zien dat ze in allerlei verschillende verpakkingsgroottes verkrijgbaar zijn. De pakketgrootte wordt meestal gemeten in termen van gewicht en we hebben pakketten gezien in zakken van één pond, twee pond, vijf pond en tien pond.

Wat meer is, is dat veel van deze tassen, met name de kleinere gewogen, in veelvouden per pakket worden geleverd. Het is niet ongebruikelijk om pakketten te vinden die zes zakken meel voor alle doeleinden per pakket kunnen bevatten. Als je toevallig een pakket koopt met meerdere zakken meel, raden we je aan het eerder te hebben geprobeerd en er tevreden mee te zijn voordat je het koopt.

Laatste gedachten

Voor mensen die graag koken of bakken met meel, is het gebruik van meel voor alle doeleinden gewoon de beste optie om zo ongeveer alles te maken. Het is veel veelzijdiger dan broodmeel of welk ander meel dan ook. Het kan worden gebruikt voor brood, cake, pannenkoeken, pasta en nog veel meer.

Ze worden geleverd in zakken van verschillende groottes en sommige verpakkingen bieden meerdere zakken meel voor alle doeleinden. Dus voor mensen die graag meel gebruiken, zou het moeilijk zijn om een ​​betere meelkeuze te vinden dan meel voor alle doeleinden.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated: 19/09/2023

Views: 6372

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.