De beste Wet N Wild-producten | Onmisbare drogisterij-make-up - Alexandra Quinlann (2023)

(Laatst bijgewerkt op: 3 juni 2023)

Wet N Wild is niets minder dan eeniconisch drogisterijmerk. Het is een merk dat altijd al bestaat en vooral bekend staat om de verkoop van betaalbare drogisterij-make-up, zoalsEchtbetaalbaar. Wet N Wild is eigenlijk een van mijn favoriete drogisterijmerken aller tijden,Ik gebruik hun producten voor altijd! En sinds ik gebruik,en liefdevol, ze voor altijd, ik wil de absoluut beste Wet N Wild-producten met je delen!

Dit zijn de Wet N Wild-producten die hun superlage prijzen hun kwaliteit niet laten beïnvloeden. Producten zo goed dat ik eigenlijkgeef er de voorkeur aan boven supergehypte duurdere opties!Hier zijn de beste Wet N Wild-producten die je moet gebruiken, zoals nu!

De beste Wet N Wild-producten | Onmisbare drogisterij-make-up - Alexandra Quinlann (1)

Inhoudsopgave

Dit bericht kan gelieerde links bevatten. Als je via deze links een aankoop doet, ontvang ik een commissie, zonder extra kosten voor jou. Dit bericht kan ook producten bevatten die aan mij zijn geschonken. Zoals altijd blijven alle meningen de mijne. U kunt meer lezen over affiliates en begaafde producten in mijnvrijwaring.Bedankt voor de steun!

Wet N Wild Bare Focus Getinte Hydrator Getinte Huidsluier

Als u op zoek bent naar pure tot medium dekking die kan worden opgebouwdEnextreem comfortabel en hydraterend, dit is het product voor jou!

DeWet N Wild Bare Focus Getinte Hydrator Getinte Huidsluieris geformuleerd met twee superster huidhydrators,hyaluronzuur en vegan squalane!Deze olievrije huidtint blijft de hele dag zitten om je huid de meest natuurlijk ogende glans te geven. Een absoluut nietje voor iedereen die houdt van een gemakkelijke make-uplook zonder make-up!

Wet N Wild MegaGlo Makeup Stick Concealer en Contour

Als er één drogisterijproduct is waar ik niet zonder kan, dan is het misschien wel deWet N Wild MegaGlo Makeup Stick Concealer en Contour in Oak's On You!

Deze make-upstick maakt definiëren en modelleren zo eenvoudig! Veeg het gewoon op en meng het moeiteloos in de huid om de perfecte make-uplook te creëren. Het is goed te combineren met andere producten in je make-uproutine en blijft lang zitten, zodat je er de hele dag mooi en natuurlijk gevormd uitziet!Oh, en het is ook minder dan $ 5!

Wet N Wild PhotoFocus-instellingsspray

DeWet N Wild PhotoFocus-instellingssprayis essentieel voor langdurige make-up! Het is niet alleen een van de beste Wet N Wild-producten, maar ook een must-have make-upproduct in het algemeen!

Deze verstuivingsspray voorkomt dat make-up kreukt, vlekt en vervaagt. Het heeft een lichte, fijne nevel die zich gelijkmatig op de huid verspreidt. En met hydraterende aloë voelt de huid ook verfrist en gehydrateerd aan!

Uit persoonlijke ervaring helpt deze setting spray de make-up urenlang egaal en onberispelijk te houden!

Stichting Wet N Wild PhotoFocus

Om te beginnen, deStichting Wet N Wild PhotoFocusis een geweldige drogisterij foundation!(Het kreeg zelfs een shout-out in mijn Best Drugstore Foundations-bericht!).Het biedt een vlekkeloze, matte finish, waardoor de huid er poreus uitziet, maar niet overdreven droog of cakeachtig is. Dit maakt het een perfecte optie, niet alleen voor mensen met een vette huid, maar ook voor iedereen die op zoek is naar een matte afwerking die er nog steeds natuurlijk uitziet en ademend is.

De PhotoFocus Foundation is lichtgewicht, maar biedt nog steeds voldoende dekking. Het voelt ook nooit vettig of zwaar aan! Het vinden van uw perfecte kleurmatch is eenvoudig met 20 tinten om uit te kiezen! En voor minder dan $ 10 is de Wet N Wild PhotoFocus Foundation uiterst betaalbaar!

Wet N Wild MegaGlo highlighting poeders

Er is een reden waarom deze markeerstiften zo hoog op deze lijst met beste Wet N Wild-producten staan! DeWet N Wild MegaGlo highlighting poederszijn een van mijn persoonlijke favoriete make-upproducten aller tijden,ooit!

Deze highlighters zijn super gepigmenteerd en absoluut prachtig op de huid. Breng eenvoudig een klein beetje aan voor een subtiele en natuurlijke gloed, of bouw het op voor iets feller! De Wet N Wild MegaGlo Highlighting Powders zijn er ook in verschillende tinten. Er zijn enkele natuurlijke tinten om uit te kiezen, of je kunt gedurfd gaan met leuke kleuren! Ze zijn zo veelzijdig!

Mijn favoriete tint is Precious Petals, de meest perfecte glowy highlighter-tint ooit!

Wet N Wild-kleurenpictogram Oogschaduwpaletten

De Wet N Wild Color Icon Eye Shadow Palettes zijn enkele van de beste drogisterij oogschaduw paletten die er zijn!En sommige kunnen zelfs worden beschouwd als dupes voor duurdere oogschaduwpaletten!

De5-pan paletten, worden geleverd met 5 oogschaduwtinten die samen kunnen worden gedragen voor een goed gemengde look. Deze paletten zijn er in verschillende tinten, waaronder neutrale of krachtigere kleuren.

DePaletten met 10 pannenhebben 10 tinten in elk palet die je kunt mixen en matchen om prachtige oogschaduwlooks te creëren. Elk palet biedt een selectie van zowel matte als glinsterende kleuren, die allemaal goed bij elkaar passen, waardoor je moeiteloos talloze looks kunt creëren.

De kwaliteit van deWet N Wild-kleurenpictogram Oogschaduwpalettenis fantastisch! Ze zijn gepigmenteerd, mengbaar en heel gemakkelijk om mee te werken. Er zijn ook zoveel verschillende paletten om uit te kiezen, ik ben er vrij zeker van dat er een palette is dat bij ieders smaak past!

Wet N Wild Liquid Catsuit Liquid Lipsticks

Eenvoudig aan te brengen, veel product en een breed scala aan prachtige tinten om uit te kiezen. Dat zijn slechts enkele van de dingen die deWet N Wild Liquid Catsuit Liquid Lipsticksnog een make-up voor drogisterijen die essentieel is.

De Liquid Catsuit Liquid Lipsticks zijn super glad en gelijkmatig aan te brengen en blijven de hele dag comfortabel zitten! Ze zijn er in verschillende supermooie tinten, waaronder matte, metallics, heldere en leuke kleuren en de absoluut perfecte nudes. Elke tint biedt veel pigmentatie en voor minder dan $ 6 per stuk wil je ze allemaal verzamelen!

Wet N Wild Perfect Pout Gel Lip Liner

Nog een van mijn persoonlijke favoriete make-upproducten ooit, deNat en wildPerfect Pout Gel Lipliners!

Deze lipliners glijden over de lippen zo glad als boter. Ze maken het aanbrengen van lipliner echt gelijkmatig,iets dat soms een uitdaging kan zijn, zo moeiteloos. De vorm van de voering maakt het zo gemakkelijk om je lippen nauwkeurig te omlijnen, zelfs op plaatsen die moeilijker te omlijnen zijn, zoals de boog en de hoeken van de cupido. Extreme pigmentatie en een niet-uitdrogende formule maken ze perfect om de hele dag comfortabel te dragen!

Mijn absoluut favoriete schaduw isBare om commentaar te geven. Het is mijn go-to nude lipliner en een kleur die ik vaak over mijn lippen draag!

Wet N Wild Mega Clear Brow & Lash Mascara

Dit is essentieel voor die dagen waarop je er een beetje verzorgd uit wilt zien, maar je hebt niet de energie voor een volledig gezicht met make-up!

DeWet N Wild Mega Clear Brow & Lash Mascaramaakt het verzorgen van wenkbrauwen en wimpers snel en eenvoudig. Borstel door de wenkbrauwen om ze op hun plaats te vormen,en maak je geen zorgen, ze blijven de hele dag op hun plaats! Gebruik op wimpers om ze te definiëren en er voller uit te laten zien. Met verzorgende ingrediënten zoals soja-eiwit en Pro Vitamine B5 worden wenkbrauwen en wimpers gevoed!

Wet N Wild essentiële penselen

Hoogwaardige make-uptools zijn een must! Maar hoge kwaliteit hoeft geen hoog prijskaartje te betekenen! Wet N Wild komt opnieuw door met nog een geweldige,en betaalbaar, Product!

DeWet N Wild essentiële penselenkosten minder dan $ 5 per stuk, en ze presteren zo goed. Hun kwaliteit is vergelijkbaar met penselen die kosten5 keer zoveel!Ze maken het aanbrengen van make-up supergemakkelijk, ze mengen het product goed en ze gaan voor altijd mee!

Mijn musthaveWet N Wild essentiële borstelis deVouw penseel. Geen grap, mijn favoriete make-upborstel ooit is deze vouwborstel en het is slechts $ 1,29!

Wat zijn enkele van je favoriete make-upproducten van Wet N Wild?

KOM OP DE LIJST

Wees als eerste op de hoogte van de laatste berichten + krijg toegang tot exclusieve inhoud en meer!

De beste Wet N Wild-producten | Onmisbare drogisterij-make-up - Alexandra Quinlann (2)

Lees verder:

De beste drogisterij-stichtingen

De beste Milani-producten

De musthaveeelf Cosmeticaproducten

Koop dit bericht

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kareem Mueller DO

Last Updated: 29/10/2023

Views: 6074

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kareem Mueller DO

Birthday: 1997-01-04

Address: Apt. 156 12935 Runolfsdottir Mission, Greenfort, MN 74384-6749

Phone: +16704982844747

Job: Corporate Administration Planner

Hobby: Mountain biking, Jewelry making, Stone skipping, Lacemaking, Knife making, Scrapbooking, Letterboxing

Introduction: My name is Kareem Mueller DO, I am a vivacious, super, thoughtful, excited, handsome, beautiful, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.