Ik stuur Kurt Geiger Kensington Bag (Review) - Fashion For Lunch terug. (2024)

Ik stuur Kurt Geiger Kensington Bag (Review) - Fashion For Lunch terug. (1)

Kurt Geiger Kensington tas recensie

Toen deze Kurt Geiger Kensington-tas voor het eerst werd gelanceerd, stond hij overal op mijn Instagram-feed en eerlijk gezegd ben ik er sindsdien door geobsedeerd!! Ik zag het eerst in de felle pastelkleuren, ik werd meteen aangetrokken door de regenboogkleuren, het leer met metallic afwerking en gewoon zijn algemene blitse regenboogvreugde! Ik was geobsedeerd!!! In de loop van de volgende jaren brachten ze meer items uit hetzelfde assortiment uit, waaronder schoenen, sportschoenen en zelfs een tas voor een bidonhouder. Hoezeer ik ook van de collectie hield, ik heb hem nooit gekocht, maar ik ben de tas ook nooit vergeten.Ik ben me er echter heel goed van bewust hoeveel tassen ik bezit en ik heb eerlijk gezegd heel erg mijn best gedaan om mijn bagage te verminderenhandtas winkelenen concentreer me in plaats daarvan op het kopen van dingen die ik echt nodig heb ... bh's ... maillots ... wandelkleding ... pyjama's ... weet je, het soort dingen dat je de hele tijd draagt ​​​​en vaak niet vervangt. OOIT! En omdat de Kurt Geiger Kensington-tas geen seizoensartikel was, dacht ik dat ik me niet hoefde te haasten om hem te kopen, want hij zal niet snel worden stopgezet. Ik heb mijn tijd kunnen afwachten! OK, het is tijd voor een Kurt Geiger Kensington Bag Review!

Ik stuur Kurt Geiger Kensington Bag (Review) - Fashion For Lunch terug. (2)

Ik stuur Kurt Geiger Kensington Bag (Review) - Fashion For Lunch terug. (3)

Kurt Geiger Mini Kensington tas review

Een paar weken geleden bladerde ik door de ASOS-uitverkoop en ik zag de Kurt Geiger mini Kensington-tas in de SALE! Te koop!!! Dit gebeurt nooit! Maar er was een addertje onder het gras, het was niet in de iconische heldere regenboogtinten, het was meer een gedempte, donkerdere regenboog met een zwarte streep en zwarte kristallen op de adelaarskop. Ook waren het in plaats van de lichte, heldere tinten donkere tonen van een regenboog. Maar het was een geweldige prijs!Leg-het-nu-in-uw-mandje! Het was een goed idee en het was niet helemaal de droom, maar het was nog steeds super leuk. Ik dacht dat ik het zou kopen, er eens naar zou kijken en misschien zou ik kunnen leven met de iets andere stijl van de regenboog voor de besparing. Een paar dagen later kwam mijn ASOS-bezorger en ik haalde de tas tevoorschijn en zette hem ongeveer een week aan de kant. Ik ging er steeds naar terug om ernaar te kijken en ook al bleef ik tegen mezelf zeggen dat het 'bijna' mijn droom regenboogtas was, het was nog steeds mooi en het was een GEWELDIGE prijs. Misschien waren de kleuren beter voor de winter? Misschien was het wat minder heftig? Misschien was het wat draagbaarder? En nogmaals, het was in de uitverkoop, dus het was een geweldige prijs!

Uiteindelijk besefte ik dat het belangrijkste dat ik leuk vond aan de Kurt Geiger Mini Kensington-tas in de donkerdere kleur die je op de foto's ziet, de prijs is. Ik realiseerde me ook dat ik eigenlijk de klassieke maat wilde en niet de mini, vooral omdat ik veel naar Londen pendel en meer bagageruimte nodig heb. Dus, mijn vrienden, ik heb besloten, ik stuur het terug. Ik stuur de mini terug en ik zet de klassieke maatKurt Geiger Kensington-tas op mijn verlanglijstje. Het grotere formaat is VEEL praktischer voor mijn levensstijl en ik ben dol op de regenboogadelaarskop die hij heeft en natuurlijk zijn de kleuren gewoon prachtig!!! Wat kan ik zeggen, voor mij zijn de klassieke kleuren de beste en soms is het niet de moeite waard om de goedkopere / uitverkoopversie van de droom te kopen als je gewoon zou moeten kopen ... DE DROOM! En als je de tas in dit bericht hebt, wees alsjeblieft niet beledigd door mijn woorden, het is een mooie tas, het is gewoon nietMijndroomtas en de klassieker is de tas waar ik letterlijk jaren van droom!!!

Ik stuur Kurt Geiger Kensington Bag (Review) - Fashion For Lunch terug. (4)

Ik stuur Kurt Geiger Kensington Bag (Review) - Fashion For Lunch terug. (5)

Kurt Geiger Kensington tas recensie

Hoe ontmoedigd ik ook ben om deze tas terug te sturen, ik ben super opgewonden om te weten dat ik binnenkort de Kurt Geiger Kensington-tas in het regenboogontwerp (zie hieronder in de winkellinks) in het grotere formaat zal kopen. Het was echter een goede oefening om me eraan te herinneren dat goedkoop niet het beste betekent en dat je soms moet sparen voor de dingen die je wilt! Hoewel ik deze tas in mijn bezit had, was het ook geweldig om hem te kunnen inspecteren op zijn kwaliteit en vakmanschap en ik moet zeggen, het is een prachtige tas, mooi leer, mooie hardware en de afwerking is over het algemeen perfect. Dus ik kan er zeker van zijn dat ik de tas online koop! Ik hoop dat dit bericht je helpt en ik wilde je er gewoon aan herinneren, wacht op de dingen die je ECHT wilt, ik weet dat als ik deze tas had gehouden, ik altijd zou hebben gewenst dat ik het geld had gestoken in de tas die ik echt wilde en ook Misschien heb ik op een gegeven moment ook de andere tas gekocht. Mijn vriend zegt altijd tegen mij ‘koop goedkoop koop twee keer’ en ik moet zeggen… ik denk dat hij in dit geval gelijk heeft! Dus hoe mooi deze tas ook is... hij gaat terug naar ASOS en ik ga het geld steken in de klassieke regenboog Kensington-tas en ik krijg hem in de grotere maat!

Is Kurt Geiger van goede kwaliteit?

Kurt Geiger is van goede kwaliteit voor de prijs die u betaalt en voor een 'high street'-tas. Als je het vergelijkt met Topshop, is het van goede kwaliteit, als je het vergelijkt met Coach, is het een veel mindere kwaliteit, maar het is ook een veel lagere prijs.

Is Kurt Geiger een luxemerk?

Kurt Geiger is geen luxe merk, ze zijn het topsegment van de Britse High Street, vergelijkbaar met Boden of Whistles. Ze maken geweldige tassen en schoenen die leuke en draagbare ontwerpen zijn, maar in vergelijking met luxe merken zoals Coach, Chanel, Louis Vuitton of MCM Worldwide kunnen ze niet concurreren. Ook Kurt Geiger-tassen worden in China gemaakt, wat geen teken is van een luxe merk.

Worden schoenen van Kurt Geiger gemaakt in China?

Ja, de schoenen en tassen van Kurt Geiger worden allemaal in China gemaakt.

Vallen Kurt Geiger-schoenen qua maat?

Ja, de schoenen van Kurt Geiger vallen op maat. Ik neem meestal schoenmaat 7 en ik heb altijd maat 7 nodig in Kurt Geiger. Ze hebben ook een ware maatbreedte.

Heb je de Moda In Pelle Rainbow Bag gezien?

Als je op zoek bent naar een iets goedkopere versie van de Kurt Geiger Rainbow-tas, kijk dan eens naar deRegenboog lederen modetas, het is £ 89, gemaakt van gestreept regenboog metallic leer en best schattig. Maar persoonlijk geef ik nog steeds de voorkeur aan de Kurt Geiger Rainbow metallic Kensington-tas!

Is Kurt Geiger Carvela?

Ja, Kurt Geiger en Carvella zijn van hetzelfde merk. Ze fuseerden in 1978. KG by Kurt Geiger is hun jongere assortiment, gericht op de tiener- en vroege 20-markt, Kurt Geiger is gericht op de jaren 20- en 30-markt en Carvella is voor een iets oudere 40+-markt. Allemaal van hetzelfde bedrijf en hetzelfde merk.

Doet Kurt Geiger NHS-korting?

Ja, Kurt Geiger biedt NHS-werknemers 20% korting,je kunt er toegang toe krijgen op de website.

Doet Kurt Geiger aan studentenkorting?

Nee, Kurt Geiger biedt momenteel geen studentenkorting aan, maar je kunt wel krijgen10% korting door u aan te melden voor hun mailinglijst op hun website.

Doet Kurt Geiger aan gratis bezorging?

Ja, geef meer dan £ 100 uit op hun website en ontvang gratis bezorging. Vergeet niet om je aan te melden voor hun mailinglijst om ook 10% van je eerste bestelling te ontvangen!

Heeft Kurt Geiger verkoop?

Ja, Kurt Geiger heeft geweldige verkopen, ze hebben momenteel tot 40% korting op hun schoenen en tassen. Het is ook de moeite waard om een ​​van hun outletwinkels te bezoeken - ze hebben er een bij Ashford Designer Outlet. Ook bij TK Maxx vind je hun tassen en schoenen flink afgeprijsd!

Ter herinnering: ontvang 20% ​​korting bij The Real Real...

Even een snelle herinnering voor jullie allemaal: als je winkelt voor Kurt Geiger of een ander designermerk, kun je 20% korting krijgen met de code REAL opdaarreal.com, het is echt een geweldige kortingscode en ze hebben een ongelooflijke voorraad! Dus gebruik de code bij het afrekenen voor een echt nuttige 20% korting!

Ik stuur Kurt Geiger Kensington Bag (Review) - Fashion For Lunch terug. (6)

Ik stuur Kurt Geiger Kensington Bag (Review) - Fashion For Lunch terug. (7)

Bekijk mijn video...

Ga winkelen!!

Bedankt voor het lezen van mijn Kurt Geiger Kensington Bag Review. Dit bericht bevat affiliate-links en de tas op de foto's is met mijn eigen geld gekocht en later geretourneerd.

Ik stuur Kurt Geiger Kensington Bag (Review) - Fashion For Lunch terug. (2024)

FAQs

Is Kurt Geiger a good brand for bags? ›

Is Kurt Geiger good quality? Kurt Geiger is good quality for the price you pay and for a 'high street' bag. If you compare it to Topshop, it is good quality, if you compare it to Coach, it is a far lesser quality, however, it's also a far lesser price.

What celebrities wear Kurt Geiger? ›

Kurt Geiger Post
 • Vanessa Hudgens. Leather Blazer, Ribbed Dress. ...
 • Vanessa Hudgens. Black Cut-Out Dress and Pumps. ...
 • Skai Jackson. White Mini Dress, Snake Sandals. ...
 • Chantel Jeffries. Floral Blazer Dress, Black Pumps. ...
 • Perrie Edwards. Black Mini Dress, Silver Sandals. ...
 • Leigh-Anne Pinnock. ...
 • Dinah Jane Hansen. ...
 • Jade Thirlwall.
Nov 10, 2022

What is the bird on Kurt Geiger bags? ›

The Kensington is a Kurt Geiger icon. Timeless yet impactful, it unites a quilted silhouette with the signature eagle-head embellishment symbolising strength, courage and endurance.

What does Kurt Geiger rainbow mean? ›

The rainbow is our signature. It represents the good energy and love we have for our community and the many ways we collectively express our individual style.

Is Kurt Geiger considered luxury brand? ›

Kurt Geiger is a luxury British footwear and accessories brand. Kurt Geiger has around 70 stores, and approximately 170 concessions within department stores, including Harrods and Selfridges.

What designer bag is worth to buy? ›

According to WhoWhatWear, between 2003 and 2021, a Chanel Medium Classic Flap price increased by 500%, whereas gold increased by 400%. But that's not the case for every brand or bag. The Holy Trinity (Chanel, Louis Vuitton, and Hermès) are the best examples of strong resale value and financial returns.

Who owns Kurt Geiger? ›

Who owns Kurt Geiger? In December 2015, London-based private equity firm Cinven acquired Kurt Geiger from its previous owner, New York-based private equity firm Sycamore Partners, for £245 million.

Which celebrities wear Michael Kors? ›

Michael Kors' Fall/Winter 2023 Show Became A Celebrity Hot Spot
 • Kate Hudson. The actor attended the show in a halter bandeau and matching skirt set with a blazer on top. ...
 • Katie Holmes. ...
 • Lea Michele. ...
 • Ella Hunt. ...
 • Rachel Zegler. ...
 • Jane Krakowski. ...
 • Molly Ringwald. ...
 • Beatrice Grannò
Feb 16, 2023

What jeans do most celebrities wear? ›

And while most A-listers seem to have at least one pair of Levi's in their closets, some of them prefer other brands popular for their quality denim such as Citizens of Humanity, Rag & Bone, and Kate Middleton's all-time favorite, J Brand.

Why is Kurt Geiger famous? ›

Who is Kurt Geiger? First opening its doors on Bond Street in 1963, Kurt Geiger is an accessory brand for fashion-conscious women, who want to embrace their personal style. Named after its Austrian founder, the brand has continued to build on its London heritage and distinct creativity.

Who is the designer for Kurt Geiger? ›

Trust a cool, stylish British lady to create equally chic footwear and accessories that appeal to consumers. We sat down with Rebecca Farrar-Hockley, creative director of Kurt Geiger, ahead of its new store opening in Times Square.

What year did Kurt Geiger come out? ›

About Kurt Geiger

Since first opening its doors in Britain's fashion capital on Bond Street in 1963, Kurt Geiger now has over 70 stores worldwide, 172 concessions within the UK and Europe's major department stores and the global flagships www.kurtgeiger.com and us.kurtgeiger.com.

What does rainbow mean in fashion? ›

Rainbow-themed fashion is a vibrant and playful trend that embraces all the colours of the rainbow. From bold stripes and geometric prints to rainbow-hued accessories, this style is all about celebrating diversity and inclusivity.

What does it mean if someone wears a rainbow? ›

Wearing a badge says to LGBT+ people and families:

The Rainbow Badge initiative originated at Evelina London Children's Hospital to make a positive difference by promoting a message of inclusion.

What does wearing a rainbow mean? ›

The rainbow flag or pride flag is a symbol of LGBT pride and LGBT social movements. The colors reflect the diversity of the LGBT community and the spectrum of human sexuality and gender.

Which bag company is best? ›

List of The 15 Best Luggage Brands in India
 • American Tourister.
 • Safari.
 • Wildcraft.
 • VIP.
 • Skybags.
 • Samsonite.
 • Dussle Dorf.
 • Aristocrat.

Which bag brand is good? ›

 • Da Milano. By consistently delivering some of the best handbags on the high street, Da Milano deserves first place in our line-up, and it's not hard to see why. ...
 • Ynique. Ynique handbags are a potent blend of elegance and practicality. ...
 • Zouk. ...
 • Hidesign. ...
 • Lavie. ...
 • Baggit. ...
 • Lino Perros. ...
 • Exotic.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arielle Torp

Last Updated:

Views: 6147

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arielle Torp

Birthday: 1997-09-20

Address: 87313 Erdman Vista, North Dustinborough, WA 37563

Phone: +97216742823598

Job: Central Technology Officer

Hobby: Taekwondo, Macrame, Foreign language learning, Kite flying, Cooking, Skiing, Computer programming

Introduction: My name is Arielle Torp, I am a comfortable, kind, zealous, lovely, jolly, colorful, adventurous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.