Is Cody James Jeans het waard om te kopen? Een gedetailleerde recensie voor denimliefhebbers - Downstairs Apparel (2023)

Cody James Jeans is een populair merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige denimproducten. Als je overweegt een paar Cody James Jeans te kopen, is het belangrijk om hun kenmerken, voor- en nadelen te begrijpen, evenals wat klanten erover te zeggen hebben.

Is Cody James Jeans het waard om te kopen? Een gedetailleerde recensie voor denimliefhebbers - Downstairs Apparel (1)

Inhoud show

Een vergelijking met andere merken zoals Wrangler Jeans en Levi's Jeans kan waardevolle inzichten opleveren. Hier is een overzicht van wat u hiervan kunt verwachtenCody James Jeansbeoordeling.

Inleiding tot Cody James Jeans

Cody James Jeans is een merk dat een breed scala aan denimproducten aanbiedt voor zowel mannen als vrouwen. Met een focus op hoogwaardig vakmanschap en aandacht voor detail, wil Cody James Jeans klanten comfortabele en stijlvolle denimopties bieden die zijn gebouwd om lang mee te gaan.

Of je nu op zoek bent naar klassieke jeans met rechte pijpen of trendy slim-fit jeans, Cody James Jeans heeft iets te bieden.

Belangrijkste afhaalmaaltijden:

 • Cody James Jeans zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, die duurzaamheid en een lange levensduur garanderen.
 • De jeans heeft een comfortabele pasvorm, waardoor je gemakkelijk kunt bewegen en de hele dag comfortabel zit.
 • Met een verscheidenheid aan stijlen en ontwerpen biedt Cody James Jeans opties voor verschillende smaken en voorkeuren.

Kenmerken van Cody James Jeans

Op zoek naar een upgrade van uwdenim spel? Zoek niet verder, want we duiken in de kenmerken vanCody James Jeans. Van deeersteklas materiaalEnduurzaamheidnaar depast preciesEncomfort, en niet te vergeten destijlvol ontwerp- we hebben u gedekt. Maak je klaar om te ontdekken waarom deze jeans eenhebbedingin uwkledingkast.

Materiaal en duurzaamheid

MateriaalDuurzaamheid
Cody James Jeanszijn gemaakt van hoogwaardig denim.Deze spijkerbroek iszeer duurzaamen langdurig.
Cody James Jeansgebruik dikke en resistente denim.Zij hebbenverstevigd stikselEnstevige hardwarevoor regelmatig gebruik.
Deze jeans behouden hun vorm, zelfs na meerdere wasbeurten en slijtage.Met de juiste zorg,Cody James Jeansbehouden hun kwaliteit en duurzaamheid in de loop van de tijd.
De spijkerstof erinCody James Jeansis ook ademend.Ze zijn bestand tegen verschillende activiteiten en bewegingen, geschikt voor dagelijks gebruik en buitenavonturen.
Cody James Jeanszijn getest op kleurvastheid.Klanten kunnen erop vertrouwen dat hun spijkerbroek ook na meerdere wasbeurten zijn kleur en uiterlijk behoudt.

Pasvorm en comfort

Bij het kiezen van een jeans zijn pasvorm en comfort cruciaal. Hier zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden:

1.Fit:Cody James Jeans biedt verschillende opties voor verschillende lichaamstypes en voorkeuren. Of je nu de voorkeur geeft aan een slanke, normale of relaxte pasvorm, je kunt de juiste stijl vinden die je vorm flatteert.

2.Comfort:Cody James Jeans gebruikt denim van hoge kwaliteit dat zowel duurzaam als zacht is. De stof heeft een lichte stretch, waardoor je gemakkelijk kunt bewegen en de hele dag comfortabel zit.

3.Tailleband:De tailleband van Cody James Jeans zorgt voor een goede maar comfortabele pasvorm. Het zit op de natuurlijke taille en biedt een veilig gevoel zonder beperkend te zijn.

4.Beenstijl:Cody James Jeans biedt verschillende beenstijlen om aan je voorkeuren te voldoen. Van rechte pijpen tot bootcut, er is een stijl die bij jouw smaak past. De jeans is op maat gemaakt om een ​​flatterend silhouet te geven zonder in te leveren op comfort.

Stijl en ontwerp

De stijl en vormgeving vanCody James Jeanszijn cruciale factoren om rekening mee te houden bij het kopen van jeans.

Deze tabel belicht de belangrijkste aspecten van de stijl en het ontwerp van deze jeans:

AspectBeschrijving
1. PasvormCody James jeans zijn verkrijgbaar indun,direct, Enboot cutpast bij. Dekleedt slank afbiedt een moderne uitstraling, terwijl derechte pasvormzorgt voor een klassieke stijl. Debootcut-pasvormbiedt plaats aan laarzen en voegt flair toe.
2. WassenDeze jeans zijn er in verschillende wassingen, variërend van licht tot donker.Lichte wassingjeans hebben een vervaagd uiterlijk voor een casual look. Aan de andere kant,donkere wassingjeans bieden een strakke en gepolijste look.
3. BijzonderhedenCody James Jeans toont stijlvolle details zoalscontrasterende stiksels,borduurwerk, Enverfraaiingen. Deze ingewikkelde details verbeteren de algehele esthetiek van de jeans enorm.
4. ZakontwerpHet ontwerp en de plaatsing van de zakken op Cody James Jeans zijn zorgvuldig gemaakt om zowel het algehele uiterlijk als de functionaliteit te verbeteren. Het is essentieel om het zakontwerp te overwegen op basis van uw persoonlijke voorkeur en gemak.

Als je de stijl en het ontwerp van Cody James Jeans in ogenschouw neemt, zal dit je ongetwijfeld helpen bij het ontdekken van een paar dat bij je smaak past en je garderobe aanvult. Er zijn verschillende opties beschikbaar die passen bij uw favoriete stijl, of deze nu modern, klassiek of versierd is.

Voors en tegens van Cody James Jeans

Er is altijd iets geruststellends aan het vinden van de perfecte spijkerbroek, enCody James-jeanszijn geen uitzondering. In dit gedeelte duiken we in de voor- en nadelen van deze populaire denim wonderen.

Van het onmiskenbare comfort en de duurzaamheid vanCody James-jeans, tot incidentele pasvormproblemen of kleurvervaging, we behandelen het allemaal. Dus, pak een stoel en laten we het goede en het mindere van deze stijlvolle denim afwegen.

Voordelen

Cody James Jeans heeft verschillende pro's. Ze staan ​​bekend om hunuitzonderlijke duurzaamheiden is bestand tegen dagelijkse slijtage. Deze jeans is ook ontworpen voorcomfort, goed passend en comfortabel gedurende de dag.

Cody James Jeans biedt een breed scala aan stijlvolle ontwerpen, geschikt voor beideklassiekEntrendsziet eruit. Ze flatteren verschillende lichaamstypes en zorgen voor een comfortabele pasvorm op de juiste plaatsen.

Deze jeans is veelzijdig, perfect voor verschillende gelegenheden, of je nu gekleed gaat of voor een casual look gaat. Positieve recensies van klanten loven dekwaliteit,fit, Enstijlvan Cody James Jeans, getuigend voor hun pro's.

Cody James Jeans is te vergelijken met bekende merken alsruziemakerEnLevi's, die vergelijkbare kwaliteit en stijl bieden tegen een concurrerende prijs.

nadelen

Cody James Jeansis mogelijk niet geschikt voor alle lichaamstypes vanwege beperkte maten.

- Sommige klanten hebben gemeld dat de stiksels erop zittenCody James Jeansis niet duurzaam en kan na verloop van tijd ontrafelen, wat een groot ongemak kan zijn.

– Er zijn klachten geweest over de kwaliteit van de gebruikte spijkerstofCody James Jeans, waarbij sommige klanten het dun en scheurgevoelig vinden.

Cody James Jeanszijn hoger geprijsd in vergelijking met andere merken in hetzelfde marktsegment, wat misschien niet voor iedereen betaalbaar is.

– De beperkte kleuropties voorCody James Jeansmogelijk niet aantrekkelijk voor klanten die op zoek zijn naar een breder scala aan keuzes.

– Klanten hebben melding gemaakt van een inconsistente fit vanCody James Jeans, waarbij sommige paren te strak of te los zitten, wat het algehele comfort en de tevredenheid kan beïnvloeden.

- De beschikbaarheid vanCody James Jeanskan beperkt zijn, waardoor het voor klanten een uitdaging wordt om de gewenste stijl en maat te vinden en te kopen.

Klantrecensies van Cody James Jeans

Ontdek waar klanten over te zeggen hebbenCody James Jeans! Van de kwaliteit en duurzaamheid tot de pasvorm en het comfort, en zelfs de stijl en het ontwerp, we duiken in de verschillende aspecten waardoor deze jeans opvalt.

Bereid u voor op echte feedback van tevreden klanten terwijl we de verschillende subsecties in deze sectie verkennen. Zet je schrap voor een wilde rit van inzichten en meningen overCody James Jeans!

Kwaliteit en duurzaamheid

Cody James Jeansstaan ​​bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid. Gemaakt met hoogwaardige materialen en vakkundig ontworpen, deze jeans is gebouwd om slijtage te weerstaan. De precieze stiksels en constructie dragen bij aan hun langdurige duurzaamheid en zorgen ervoor dat ze zelfs na herhaaldelijk gebruik in uitstekende staat blijven.

Een van de belangrijkste factoren die bijdragen aan de duurzaamheid vanCody James Jeansis de uitzonderlijke stof die wordt gebruikt.

Gemaakt vanpremium denim, bekend om zijn sterkte en veerkracht, deze jeans is bestand tegen regelmatig wassen en dragen zonder zijn vorm of kleur te verliezen. De focus op duurzaamheid in de stofkeuze zorgt ervoor dat deze jeans de tand des tijds doorstaat.

Als het om duurzaamheid gaat,Cody James Jeanszijn ongeëvenaard. Deze jeans ondergaan strenge tests om ervoor te zorgen dat ze bestand zijn tegen de eisen van dagelijkse activiteiten en tegelijkertijd hun integriteit behouden.

De stevige constructie en versterkte naden maken ze zeer goed bestand tegen scheuren of rafelen, wat hun duurzaamheid nog verder vergroot.

Klanten hebben consequent geprezen de kwaliteit en duurzaamheid vanCody James Jeans. In tal van recensies benadrukken ze hoe goed deze jeans standhoudt, zelfs na herhaaldelijk wassen en intensief gebruik. Deze jeans is ontworpen om bestand te zijn tegen een actieve levensstijl en is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar betrouwbaar en duurzaam denim.

Pasvorm en comfort

Pasvorm en comfort zijn cruciale factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van een paarCody James Jeans. Hier zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden:

Fit: Cody James Jeans biedt verschillende pasvormen voor verschillende lichaamstypes. Of je nu de voorkeur geeft aan een slanke, normale of relaxte pasvorm, je kunt een stijl vinden die bij je past. Deze jeans is ontworpen om eencomfortabelEnvleiendgeschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Comfort: Cody James Jeans geeft prioriteit aan hoogwaardige materialen voor comfort. Gemaakt vanduurzaam denim, deze jeans is ontworpen om dagelijks gebruik te weerstaan ​​en langdurig comfort te bieden. Het materiaal isademendEnflexibel, waardoor je de hele dag door gemakkelijk kunt bewegen.

Stijl en vormgeving: Cody James Jeans doet geen concessies aan stijl. Met een verscheidenheid aan beschikbare wassingen en afwerkingen kun je een spijkerbroek vinden die bij je persoonlijke stijl past. De aandacht voor detail in de stiksels en het ontwerp zorgt ervoor dat deze jeans er niet alleen goed uitziet, maar ook goed isgoed voelendragen.

Klanten-reviews: Veel klanten prijzen de pasvorm en het comfort van Cody James Jeans. Recensies vermelden vaak de uitstekende pasvorm, de zachte stof en het algehele comfort van deze jeans. Klanten waarderen dat ze kunnen vertrouwen op Cody James Jeans voor zowel stijl als comfort.

Vergelijking met andere merken: Cody James Jeans blinkt uit in het bieden van een comfortabele pasvorm in vergelijking met andere merken. Veel klanten vinden dat Cody James Jeans superieur comfort biedt. Het brede scala aan beschikbare pasvormen zorgt ervoor dat je de perfecte jeans kunt vinden voor jouw lichaamstype.

Geef bij het kiezen van je volgende spijkerbroek prioriteit aan pasvorm en comfort.Cody James Jeansstaan ​​bekend om hun focus op deze aspecten, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor wie op zoek is naar een combinatie van stijl en comfort in hun denim.

Stijl en ontwerp

De stijl en vormgeving vanCody James Jeansstaan ​​bekend om hun aantrekkingskracht op een breed scala van individuen. Het merk laat de laatste modetrends zien en zorgt ervoor dat hun jeans beide bezittrendyheidEntijdloosheid. Dit kan als volgt worden samengevat:

 • Klassiek: Cody James Jeans hebben een traditionele styling met vijf zakken.
 • Dun: Het merk biedt een moderne slim fit met taps toelopende pijpen voor een strakke look.
 • Direct: Cody James Jeans presenteert een ontwerp met rechte pijpen dat zorgt voor een strakke en veelzijdige uitstraling.
 • Boot cut: Deze jeans is ontworpen om over laarzen te passen en biedt een cowboy-geïnspireerde look.
 • Verdrietig: Als je de voorkeur geeft aan een versleten, ruige look, biedt Cody James Jeans versleten details voor die stijl.

De stijl en het ontwerp van Cody James Jeans illustreren de toewijding van het merk aan kwaliteit en aandacht voor detail. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke, slanke, rechte, bootcut of versleten stijl, Cody James Jeans biedt ontwerpen die bij je passen.

Deze jeans is gemaakt met hoogwaardige materialen om ervoor te zorgenduurzaamheidEnlevensduur. Het merk bevat ook stijlvolle elementen, zoals unieke stikpatronen en hardware-accenten, om de algehele look te verbeteren.

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en goed ontworpen jeans waarmee je opvalt tussen de massa,Cody James Jeansis ongetwijfeld het overwegen waard. Ze bieden een breed scala aan ontwerpen die aansluiten bij uw persoonlijke stijl en voorkeuren. Met Cody James Jeans voel je je zelfverzekerd en modieus, waar je ook gaat.

Vergelijking van Cody James Jeans met andere merken

Wil je je denimspel verbeteren? Laten we eens kijken naar de allerbelangrijkste vergelijking vanCody James Jeansmet andere populaire merken.

In dit gedeelte onderzoeken we hoeCody James Jeansstapel op tegen de iconischeWrangler-jeansen het tijdlozeLevi's Jeans. Maak je op voor een analyse van pasvorm, stijl en algehele kwaliteit, terwijl we ingaan op de details van deze denimkandidaten. Maak je klaar, modeliefhebbers, deze vergelijking staat op het punt interessant te worden!

Cody James Jeans tegen Wrangler Jeans

Cody James Jeans en Wrangler Jeans zijn twee populaire denimmerken die consumenten een breed scala aan stijlen en opties bieden. Bij het vergelijken van deze merken is het belangrijk om verschillende belangrijke factoren in overweging te nemen.

Hier is een vergelijkingstabel met de verschillen tussenCody James JeansEnWrangler-jeans:

Cody James JeansWrangler-jeans
MateriaalDenim van hoge kwaliteitDuurzaam denim
DuurzaamheidVersterkte stiksels, langdurigLangdurig, stevig
FitGoede pasvorm, verschillende matenBreed scala aan maten, comfortabele pasvorm
ComfortComfortabele stof, gemakkelijk in te bewegenZachte stof, flexibel
StijlModerne, trendy ontwerpenKlassieke, tijdloze stijlen
PrijsRedelijk geprijsdBetaalbaar, waar voor uw geld
Klanten-reviewsPositieve feedback over kwaliteit en pasvormPositieve feedback over duurzaamheid en comfort

Op basis van deze vergelijkingCody James Jeansbieden moderne en trendy stijlen, terwijlWrangler-jeansbieden klassieke en tijdloze ontwerpen. Beide merken staan ​​hoog aangeschreven vanwege hun duurzaamheid en comfort, zoals blijkt uit positieve klantrecensies.

Aanvullend,Cody James Jeanszijn gemaakt van hoogwaardig denim, terwijlWrangler-jeansstaan ​​bekend om hun stevige en duurzame materiaal.

Bij het maken van een keuze tussenCody James JeansEnWrangler-jeans, is het belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke stijlvoorkeuren, pasvormvereisten en budget. Beide merken bieden betrouwbare opties, dus uw beslissing hangt uiteindelijk af van uw individuele voorkeuren en behoeften.

Cody James Jeans versus Levi's Jeans

Om te vergelijkenCody James JeansEnLevi's Jeans, houd rekening met de volgende factoren:

FactorCody James JeansLevi's Jeans
Materiaal en duurzaamheidCody James Jeansgebruik hoogwaardig denimmateriaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid.Levi's Jeansgebruik ook denimstof van hoge kwaliteit, zodat deze lang meegaat.
Pasvorm en comfortCody James Jeansbieden slanke, normale en ontspannen pasvormen voor verschillende lichaamstypes. Ze zijn ontworpen voor de hele dag comfort.Levi's Jeansstaan ​​bekend om hun iconische pasvormen en comfort. Ze bieden verschillende stijlen voor verschillende voorkeuren.
Stijl en ontwerpCody James Jeanshebben een klassiek en veelzijdig ontwerp dat geschikt is voor informele en semi-formele gelegenheden. Ze hebben strakke lijnen en tijdloze details.Levi's Jeansstaan ​​bekend om hun tijdloze stijl. Ze bieden een breed scala aan ontwerpen, van klassiek tot modern, voor ieders smaak.

Bij het vergelijkenCody James JeansEnLevi's Jeansblinken beide merken uit in materiaalkwaliteit, duurzaamheid, pasvorm, comfort en stijl. De keuze tussen de twee hangt af van persoonlijke voorkeur en het individuele lichaamstype.

Of u nu de voorkeur geeft aan de veelzijdigheid vanCody James Jeansof de iconische status vanLevi's Jeans, bieden beide merken betrouwbare en modieuze denimopties.

Enkele feiten over Cody James Jeans:

 • ✅ Cody James Bozeman Medium Wash Stretch Slim Bootcut Jeans voor heren kost € 68,00. (Bron: Laarsschuur)
 • ✅ Deze jeans is gemaakt van 99% katoen en 1% elastaan. (Bron: Boot Barn, Sheplers)
 • ✅ Cody James jeans heeft een knoopsluiting met een ritssluiting en een 5-pocket-design. (Bron: Boot Barn, Sheplers)
 • ✅ De jeans is in een medium wassing en heeft een bootcut stijl. Ze zijn slank rond de heup en dij en hebben een middelhoge taille. (Bron: Boot Barn, Sheplers)
 • ✅ Jeans van Cody James zijn met de hand geschuurd en hebben natuurlijke kreukels onder de taille. (Bron: Boot Barn, Sheplers)

Zie ook:Mnml Jeans-recensie

Veel Gestelde Vragen

Wat is het stijlnummer van Cody James Men's Bozeman Medium Wash Stretch Slim Bootcut Jeans?

Het stijlnummer van Cody James Men's Bozeman Medium Wash Stretch Slim Bootcut Jeans is CMBA19D11.

Wat is de samenstelling van deze jeans?

Cody James Men's Bozeman Medium Wash Stretch Slim Bootcut Jeans is gemaakt van 99% katoen en 1% elastaan.

Is de jeans slank door de heup en dij?

Ja, deze jeans is slank door de heup en dij.

Wat is de levertijd van deze jeans?

Als klanten voor 15.00 uur bestellen, kunnen ze hun artikelen dezelfde dag nog ontvangen. Anders duurt de levering doorgaans 2-6 werkdagen.

Kan ik deze jeans retourneren als ik niet tevreden ben?

Ja, je kunt deze jeans zowel in de winkel als online retourneren.

Is er korting beschikbaar voor deze jeans?

Momenteel is er een promotie waarbij klanten 2 paar Cody James-jeans kunnen kopen voor $ 80 en $ 25 ontvangen om in de winkel te gebruiken. Deze aanbieding is niet van toepassing op sale-artikelen of e-giftcards.

Louise Wilson

Louise Wilson is een ervaren auteur, gepassioneerd textielhistoricus en bekende modeliefhebber met een rijke achtergrond in de kledingwereld.

Louise studeerde cum laude af in modeontwerp en breidde haar vaardigheden en kennis verder uit door een master in textielgeschiedenis te voltooien. Haar academische bezigheden hebben haar ertoe gebracht de modehoofdsteden van de wereld te verkennen, waaronder Milaan, Parijs en New York, waardoor ze haar inzichten in de wereldwijde modewereld heeft verrijkt.

Als auteur heeft Louise's passie voor mode zijn weg gevonden naar haar geschriften, waar ze op ingewikkelde wijze verhalen over stijl, design en modegeschiedenis weeft.

FAQs

Is Cody James boots any good? ›

They look to good to work in so they might last me forever!! By far the best looking boots I have ever owned and I have owned a lot. I haven't owned them long but they seem well built and I'm sure they will hold up. They look to good to work in so they might last me forever!!

What is the Cody James brand? ›

Cody James is a lifestyle brand that can dress you from head to toe. We have everything you need when it comes to western boots, long sleeve shirts, jeans, jackets, belts and felt hats. We even carry Cody James wallets and accessories!

Who are Cody James boots made by? ›

At Boot Barn, we have created premium handcrafted boot brands - Cody James, Shyanne, Idyllwind, Moonshine Spirit, and El Dorado - and brought them direct to you, so you get the absolute best price without sacrificing quality.

What is the toughest skin for boots? ›

Kangaroo leather has the best strength/weight ratio of any upland boot leather available. Australian kangaroo leather is lighter but stronger than cowhide of equal thickness. Kangaroo is a very light-weight and thin leather that is ounce-for-ounce the toughest leather in the world.

What are the best boots for foot problems? ›

Orthofeet Delta Hiking Boots

Featuring superior arch support and cushioning, these Orthofeet hiking boots are specifically designed for women with plantar fasciitis. They come equipped with orthotic insoles that alleviate strain on the plantar fascia, as well as ergonomic soles that help reduce impact on your heels.

Are Cody James boots resoleable? ›

The thermoplastic heel counter reduces heel slip and keeps the shape of the heel intact for comfort and durability. The Goodyear welt gives you proven quality you can depend on and the option to resole these boots if needed.

Are Ariats made in China? ›

Most Ariat boots are manufactured in Mexico and China, with some models being produced in Italy and Vietnam. Note that outsourcing boot production is a common practice among big brand companies because it's typically cheaper to outsource labor than to manufacture in the US.

Are Cody James exotic boots real? ›

Overall I'm very impressed. I believe that Cody James exotics are made in Mexico. I would say that these are at least on par if not better that other handmade Mexican boots in closet. I get tons of compliments on them whenever I wear them and they have quickly become my “go to” daily boot.

What is the oldest cowboy boot company? ›

Frye is reputedly the oldest boot company in the United States. Since 1863, the brand has been offering styles, particularly harness boots, that are as sleek as they are durable.

Which cowboy boots are made in China? ›

Ariat, Justin, and Tony Lama are just a few. Yes, Ariat boots are made in China. Yet many know that Ariat boots are good quality boots that offer comfort and protection. Hundreds of professional horseman athletes trust Ariat boots to their feet everyday.

Where are Tecovas boots made? ›

Our boots are made by hand in León, Mexico alongside the most respected brands in the industry. Watch the incredible handmade bootmaking process in action.

What boot do Navy Seals use? ›

Garmont Men's Bifida Military Tactical Boots

These boots are popular in the special forces because of their high-performance construction. Wear Garmont tactical boots for hiking on any kind of terrain and dry weather conditions. The boots are stable from the suede and nylon webbing construction.

What is the best company to buy boots from? ›

 • Best Overall: Red Wing Heritage (~$330) ...
 • Best Value: Thursday Boot Company Vanguard ($265) ...
 • Best Dress/Work Boot Hybrid: Parkhurst (~$350) ...
 • Best City Boots: Oak Street Bootmakers' Trench (442-$470) ...
 • Best Value Work Boot: Thorogood: Heritage Moc Toe ($239-274) ...
 • Toughest Work Boots: Nicks Handmade Boots' Urban Logger (~$560)

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Annamae Dooley

Last Updated: 20/09/2023

Views: 6472

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Annamae Dooley

Birthday: 2001-07-26

Address: 9687 Tambra Meadow, Bradleyhaven, TN 53219

Phone: +9316045904039

Job: Future Coordinator

Hobby: Archery, Couponing, Poi, Kite flying, Knitting, Rappelling, Baseball

Introduction: My name is Annamae Dooley, I am a witty, quaint, lovely, clever, rich, sparkling, powerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.