It's Skin is het merk dat me overtuigde om K-Beauty nog een kans te geven (2023)

Biechttijd: ik ben nooit echt in K-Beauty gekomen. Mijn beautyroutine is veel te tijdrovend om er nog meer stappen aan toe te voegen. Ik heb hier en daar geploeterd, want ik ben een sukkel voor schattige verpakkingen en een bladmasker, maar ik moet nog een merk vinden om me te overtuigen.

Toen schoonheid insider favoriet BeautyMART (die bekend stond om zijn kristallen bolachtige visie voor het spotten van trends) het Koreaanse merk lanceerdeHet is huideen paar jaar geleden was ik geïntrigeerd. De cult Cookie & Hand Cream werd een van mijn bureau-nietjes en It's Skin heeft onlangs weer mijn aandacht getrokken.

Het is huid

Gesticht:Lee Juh-yeong in 2006

Gevestigd in:Seoul, Zuid-Korea

prijzen:$$

Meest bekend vanwege:Klinische huidverzorging oplossingen (in leuke, kleurrijke verpakkingen) voor een betaalbare prijs

Populairstproduct:Power 10 Huidserums

Leuk weetje:Super populair K-Pop jongensgroep, TXT is een van de gezichten van het merk

Andere merken waar je dol op zult zijn:Cosrx, Dr.Jart

It's Skin is toegewijd aan het leveren van huidverzorgingsoplossingen voor alle huidtypes en een breed scala aan huidaandoeningen. Het motto van het merk, "Kom oog in oog te staan ​​met de meest nauwkeurige 'jij' door de combinatie van huidonderzoekstechnologie en individualiteit" is een bewijs van hun toewijding om huidverzorgingsoplossingen te bieden voor iedereen. De ongelooflijk populaire Power 10 Formula-serums van het merk (waarvan wereldwijd meer dan 21 miljoen exemplaren zijn verkocht), verpakt in kenmerkende regenboogkleurige flessen, zijn op maat gemaakt voor verschillende huidaandoeningen.Er is het serum met groene thee-extract dat bedoeld is om de ontstoken huid te kalmeren, het vitamine B6-serum dat bedoeld is om fijne lijntjes te kalmeren, het verhelderende serum met zoethoutwortelextract dat bedoeld is om littekens te vervagen en roodheid te kalmeren - de lijst gaat maar door... nou ja, er komen nog zes serums aan exact. Het merk maakt ook een verscheidenheid aan bladmaskers en hun ultrapopulaire geconcentreerde crèmecapsules.

Met dit alles gezegd en het feit dat de handcrème me erg blij maakte, dacht ik dat ik de rest van het It's Skin-assortiment zou proberen om te zien of de huidverzorging resultaten zou opleveren en me zou overtuigen om Koreaanse schoonheid nog een kans te geven.

Lees verder voor mijn eerlijke mening over de rest van het It's Skin-assortiment.

Power10 VB Sebum Control Serum

It's Skin is het merk dat me overtuigde om K-Beauty nog een kans te geven (1)

Het is huidPower10 VB Sebum Control Serum$ 16,00

Winkel

Op bepaalde punten in mijn cyclus wil mijn huid gewoon niet met me werken en ditVitamine B6-verrijkte formule kwam precies op het juiste moment te hulp. Het belooft de huid en talgproductie in evenwicht te brengen, maar wat cruciaal is, het houdt ook genoeg vocht in mijn huid. Als je een K-beauty huidverzorgingsroutine volgt, wil je dit serum dag en nacht aanbrengen, na het wassen van je gezicht en breng je hydraterende toner aan en vervolg met je vochtinbrengende crème (en zonnebrandcrème) naar keuze.

Power 10 Formula Ginko Leaf Water Vocht Aanvullend en kalmerend gezichtsserum

It's Skin is het merk dat me overtuigde om K-Beauty nog een kans te geven (2)

Het is huidPower 10 Formula Ginko Leaf Water Vocht Aanvullend en kalmerend gezichtsserum$ 16,00

Winkel

Droge, vochtarme huid? Het Power 10 Formula Ginko Leaf Water Moisture Replenishing & Soothing Facial Serum zal er een zijn die je wilt toevoegen aan je huidarsenaal. Dit hydraterende serum combineert Ginkgo-bladwater en extract van Tremella-paddenstoelen, twee ingrediënten die veel worden gebruikt vanwege hun vochtverhogende en anti-verouderingskrachten.Dit serum heeft een lichtgewicht geltextuur die gewoon in de huid zakt en onmiddellijke hydratatie toevoegt. Gebruik dit product als derde in je huidverzorgingsroutine, direct na het reinigen en tonifiëren.

Cookie & Cream handcrème

It's Skin is het merk dat me overtuigde om K-Beauty nog een kans te geven (3)

Het is huidKoekje & Handcrème Munt$ 11,00

Winkel

Ik ben een handcrèmekenner en ik was er niet van overtuigd dat deze schattige verpakking een crème zou bevatten die rijk genoeg is voor mij. Ik had het fout. Volledige onthulling, muntchocoladeschilfer is mijn favoriete ijssmaak, dus alleen al de geur was voor mij behoorlijk baanbrekend.

De echte verrassing hier is de consistentie, het is veel lichter dan waar ik normaal voor ga, maar het slaagde erin mijn handen urenlang gehydrateerd te houden zonder enige plakkerigheid. Serieus onder de indruk. Bovendien ruikt het serieus naar muntchocoladeschilferijs, dus ik moet het echt 10/10 geven.

Power10 Formule VE Glow plaatmasker

It's Skin is het merk dat me overtuigde om K-Beauty nog een kans te geven (4)

Het is huidPower10 Formule VE Glow plaatmasker$ 20,00

Winkel

Bladmaskers zijn niet gelijk gemaakt en ik heb geen geduld voor het navigeren door druppels en maskers die te groot zijn. Goudlokje zou het met me eens zijn dat deze 'precies goed' is. Het materiaal is dik genoeg om de voedende essentie te absorberen en kleefde aan mijn gezicht om de formule echt te laten werken. Over de formule gesproken, dit masker is samengesteld met vitamine E, een rijke antioxidant die je huid helpt beschermen tegen omgevingsstressoren.Als je een extra speciale traktatie wilt, draag dan je bladmasker onder de douche - de stoom kan de essentie van het bladmasker helpen dieper door te dringen, wat resulteert in een superzachte huid.

Tiger Cica kalmerend serum

It's Skin is het merk dat me overtuigde om K-Beauty nog een kans te geven (5)

Het is huidTiger Cica kalmerend serum$ 22,00

Winkel

Kat, ook bekend als Centella Asiatica, is een super populair ingrediënt dat de wereld van K-beauty stormenderhand heeft veroverd. Het is een multifunctioneel plantenextract dat bekend staat om zijn hydraterende, huidverzachtende en ontstekingsremmende eigenschappen.Van tijgers is bekend dat ze in deze geneeskrachtige plant rondrollen om hun wonden te helpen kalmeren, vandaar de naam "tijger" in de naam van het serum. Dit serum redde mijn huid van de na-effecten van een recente reis naar NYC, droge lucht en een te veel bagels.

Belangrijkste ingredienten

Cica-crèmes worden aangedreven door het medicinale kruid centella asiatica. Van de ingrediënten is aangetoond dat ze helpen bij het verlichten van kleine brandwonden, het genezen van littekens en het kalmeren van psoriasis.

Power10 Gezichtsreinigingsschuim GF Hydraterend

It's Skin is het merk dat me overtuigde om K-Beauty nog een kans te geven (6)

Het is huidPower10 Gezichtsreinigingsschuim GF Hydraterend$ 13,00

Winkel

Vochtinbrengende gelreinigers zijn precies wat mijn huid 's ochtends nodig heeft en dankzij de schuimende werking gaat een klein kloddertje hiervan al een heel eind. Het gaf mijn huid een grondige maar zachte reiniging zonder dat het gestript of irritant brandschoon achterbleef. En het beste deel? Met slechts $ 13 hoeft u zich geen zorgen te maken dat u de bank kapot maakt.

Macaron Lippenbalsem in Ananas

It's Skin is het merk dat me overtuigde om K-Beauty nog een kans te geven (7)

Het is huidMacaron Lippenbalsem in Ananas$ 5,00

Winkel

Ik heb een zwak voor dingen met ananassmaak. Toen ik een kind was, was er een tropische milkshake in beperkte oplage bij McDonald's en sindsdien jaag ik op die high. Ik was verkocht zodra ik deze op patisserie geïnspireerde verpakking in handen kreeg, maar één snuifje en ik was verslaafd. Ananasverslaving terzijde, dit is een serieus goede balsem - een die de lippen 's nachts zacht houdt.

Power 10 formule Q10-effector

It's Skin is het merk dat me overtuigde om K-Beauty nog een kans te geven (8)

Het is huidPower 10 formule Q10-effector$ 15,00

Winkel

Ik heb me aangesloten bij het leger van fans die trouw zweren aan deze krachtpatser van een serum (Lisa Eldridge is een van hen) omdat het mijn huid wat extra veerkracht en stevigheid gaf. Krachtig ingrediëntCo-enzym Q10is de ster van de show hier en maakt het extra heilzaam voor de rijpere huid. Co-enzym Q10 wordt al jaren gebruikt in Japanse en Koreaanse schoonheidsproducten en staat erom bekend dat het effectief schade door de zon vermindert en de collageenproductie verhoogt (daar komt de goedheid van de huid om de hoek kijken). ), en het verminderen van schadelijke vrije radicalen. Gebruik vóór je zware moisturizers, maar na elke toner of essence.

Power 10 Formula PO enkele oorsprong-ampul

It's Skin is het merk dat me overtuigde om K-Beauty nog een kans te geven (9)

Het is huidPower 10 Formula PO enkele oorsprong-ampul$ 25,00

Winkel

Als je op zoek bent naar een intens (op een goede manier) gerichte ampul, dan zijn de Single Origin Ampoules een uitkomst. Er is een scala aan formules om uit te kiezen: collageenversterking, acnevermindering, huidverheldering, enz. die zijn ontworpen om uw zeer specifieke huidproblemen in korte tijd aan te pakken. Hoe kort? Slechts zeven dagen, volgens het merk. Breek een van de schattige, kleine flesjes open en breng aan in plaats van je serums voor een krachtige dosis ingrediënten.

Een diepe duik in de toe-eigening en vergoelijking van Aziatische schoonheid

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanial Hackett

Last Updated: 30/11/2023

Views: 6246

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanial Hackett

Birthday: 1997-10-09

Address: Apt. 935 264 Abshire Canyon, South Nerissachester, NM 01800

Phone: +9752624861224

Job: Forward Technology Assistant

Hobby: Listening to music, Shopping, Vacation, Baton twirling, Flower arranging, Blacksmithing, Do it yourself

Introduction: My name is Nathanial Hackett, I am a lovely, curious, smiling, lively, thoughtful, courageous, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.