National Ice Cream Day-deals 2023: waar u freebies kunt krijgen (2023)

Als je in de stemming bent voor een ijsje, hebben we de primeur waar je heen kunt!

Zondag 16 juli is Nationale IJsdag en daar hebben we helemaal kippenvel van. Ja, dat is een anderewoordspelingwant het is tenslotte ijs, het favoriete eten van iedereen, samen met pizza en chocoladekoekjes.

Eerlijk gezegd, wat is er mooier dan een hele dag gewijd aan het heerlijkebevroren traktatie? Nou, wat dacht je van wat zoete ijsaanbiedingen en promoties voor starters?

Nu we je aandacht hebben, maak je klaar voor ijsEnbesparingen, omdat we een lijst hebben samengesteld met winkels en restaurants die speciale aanbiedingen hebben ter ere van Nationale IJsdag.

Van gratis pinten tot bonusbeloningspunten en weggeefacties, er is voor elk wat wils en ze zullen allemaal - wacht erop - een beetje extra vreugde in je dag strooien.

Het maakt niet uit of je meer een moutliefhebber bent of je ijs liever hebt met een flinke lepel toffees erop, deze National Ice Cream Day-deals van Dairy Queen, Baskin-Robbins, Insomnia Cookies en anderen zullen je helpen om de heerlijke traktatie te bemachtigen terwijl je eenpaar extra centenin je portemonnee.

En het beste deel? We hebben de primeur voor ze allemaal. Dus lees verder en laat het geschreeuw (voorijsje) beginnen.

Biologisch van Alden

Alden's Organic Ice Cream houdt een prijsvraag waarbij één gelukkige winnaar een jaar lang gratis ijs krijgt. Meer te weten komenhier.

Baskin-Robbins

Baskin-Robbins viert de Nationale IJsmaand met enkele zoete aanbiedingen. Van zondag 16 juli tot zaterdag 22 juli kunnen gasten $ 5 korting krijgen op hun aankoop van $ 20 of meer via DoorDash, Uber Eats en Postmates of met de promotiecode SEIZETHEYAY op allBaskinRobbins.com of Baskin-Robbins app-bestellingen. Voor bestellingen in de winkel kunnen gasten de in-app coupon inwisselen bij het afrekenen. Op 31 juli kunnen gasten genieten van 31% korting op alle primeurs in landelijke winkels als onderdeel vanVier 31.Meer te weten komenhier.

Brewsters

Om de National Ice Cream Month te vieren, organiseert Bruster's een speciale prijsvraag10 winnaars worden geselecteerd en ontvangen een jaar lang gratis ijs (ter waarde van $ 300). De wedstrijd loopt tot en met maandag 31 juli. Meer informatiehier.

Van vrijdag 14 juli tot en met zondag 16 juli bieden deelnemende Bruster's ook een Sweet Rewards-weekendpromotie met dubbele punten aan. Meer te weten komenhier.

Carvel

Op zondag 16 juli biedt Carvel een speciale bezorgaanbieding aan. Krijg je oplossing met de Original Soft Serve en geniet van $ 5 korting elke Carvel-bestelling van $ 25 of meerviabestel.carvel.com, DoorDash, Grubhub en Uber Eats. Geldig bij deelnemende winkels en zolang de voorraad strekt.Meer informatiehier.

Cold Stone Creamery

Cold Stone biedt verschillende aanbiedingen ter ere van National Ice Cream Day.

Van vrijdag 14 juli tot donderdag 20 juli ontvangen My Cold Stone Club Rewards-leden verrassingsaanbiedingen in de inbox van klanten in de Cold Stone-app.

Van nu tot en met maandag 31 juli ontvangen My Cold Stone Rewards-leden 0,99 cent bezorging bij bestellingen van $ 20 of meer wanneer ze op de Cold Stone-app of opcoldstonecreamery. com.

Ten slotte ontvangen klanten die online cadeaubonnen van $ 25 kopen, een e-bonus van $ 5 die via e-mail naar de koper wordt verzonden. Bonuskaart geldig tot 31 oktober 2023.

Meer te weten komenhier.

Zuivel Koningin

Ter ere van National Ice Cream Day ontvangen Dairy Queen-klanten op zondag 16 juli $ 1 korting op elke Dipped Cone (exclusief kid-cones). Om toegang te krijgen tot de deal, kunnen klanten de Dairy Queen-app bezoeken. Meer te weten komenhier.

Dippin' Dots

Ter ere van Nationale IJsdag geven de deelnemende Dippin' Dots-locaties op zondag 16 juli gedurende twee uur een gratis minicupje Dippin' Dots weg. Neem contact op met uw plaatselijke winkel om te zien wanneer uw weggeefactie plaatsvindt. Meer te weten komenhier.

DoorDash

Ter ere van National Ice Cream Day biedt DoorDash een deal aan voor Talenti, Ben & Jerry's, Breyers, Popsicle, Magnum, Good Humor en Klondike. Koop 2, krijg $ 5 korting. Mix en match. Nu in geselecteerde winkels tot en met woensdag 19 juli. Meer informatiehier.

Trommelstok

Drumstick viert 95 jaar en National Ice Cream Day door fans van het ijs de kans te bieden om het Drumstick-voertuig van hun dromen te winnen en aan te passen. Om te winnen moeten fans vóór vrijdag 22 september 11 stops maken op een "Drumstick Summer Road Trip", bezoeken posten op Instagram en vervolgens deelnemen aan de wedstrijd. Zelfs als deelnemers niet alle 11 stops halen, kunnen fans door Drumstick te taggen in een Instagram- of Facebook-bericht een trekking doen voor een jaarvoorraad ijscoupes. Vind alle wedstrijddetailshier.

Vriendelijk

Koel af op Nationale IJsdag met Friendly's. Alle locaties bieden vanaf zaterdag 15 juli tot en met woensdag 19 juli 88 cent single scoop cones aan. Op zondag 16 juli ontvangen de eerste 88 mensen in de winkel gratis Friendly's merchandise in beperkte oplage, een Happy Ending Sundae en Monster Mash-tatoeages voor kinderen. Meer te weten komenhier.

van Graeter

Graeter's Ice Cream viert de hele maand National Ice Cream Day met Sweet Reward-ledendeals.

Alle Graeter's Sweet Rewards-leden ontvangen een $ 1,53 Single-Dip Sugar Cone-aanbieding die een keer in de maand juli kan worden ingewisseld. Niet-leden kunnen in juli Sweet Rewards-lid worden en deze aanbieding ook ontvangen. Meer te weten komenhier.

Slapeloosheid Cookies

Slapeloosheid erkent Nationale IJsdag het hele weekend van vrijdag 14 juli tot zondag 16 juli met een gratis bolletje ijs om elke aankoop in de winkel of bestelling voor lokale bezorging te verbeteren. Meer te weten komenhier.

VRIENDELIJK

Ter ere van Nationale IJsdag en Nationale Kersendag (die toevallig op dezelfde dag valt), geeft KIND een jaarvoorraad van zijn KIND Frozen-repen weg aan één gelukkige winnaar. Wedstrijdkandidaten kunnen meedoen@kindsnacksop Instagram tot en met 16 juli. Meer informatiehier.

Klondike

Sluit je aan bij Klondike en acteur Joel McHale door deel te nemen aan Klondike's "What Would You Do" Hometown-editie-uitdaging. Als onderdeel van de prijsvraag zal Klondike op zondag 16 juli op Union Square Plaza in New York City gratis bevroren lekkernijen en andere swag weggeven. Fans kunnen deelnemen aan de wedstrijd met foto- of video-inzendingen op Instagram en er wordt één winnaar geselecteerd om een ​​buurtfeest in de stad te winnen. Meer te weten komenhier.

magnum

Ter ere van National Ice Cream Day zal Magnum-ijs samenwerken met de beroemde sieradenontwerpster Stephanie Gottlieb om drie gratis sieraden weg te geven (ter waarde van $ 2.190), geïnspireerd op Magnum-ijsrepen. Vanaf zondag 16 juli kunnen fans meedoen aan een weggeefactie op Instagram om kans te maken. Meer te weten komenhier.

Marmeren Slab Creamery

Voor de maand juli ontvangen Slab Happy Rewards-leden $ 5 korting op een 8-inch of grotere ijstaart, geldig voor eenmalig gebruik tot en met maandag 31 juli.

Op zondag 16 juli, Nationale IJsdag, biedt Marble Slab Creamery loyaliteitsleden een gratis klein ijsje aan. Meer te weten komenhier.

McConnells

Ter ere van National Ice Cream Day biedt McConnell's ijs 20% korting voor online shoppers en een koop-drie, krijg-een-gratis in-store special van vrijdag 14 juli - maandag 17 juli. Meer informatiehier.

IJsmuseum

Het Museum of Ice Cream erkent National Ice Cream Day met een reeks evenementen op zaterdag 15 juli en zondag 16 juli in New York City, Chicago en Austin, Texas en Singapore. Inbegrepen bij de activiteiten zijn gigantische sproeibaden, evenals gratis ijs van Friendly's, Dove, Ida's, Blue Bell en anderen. Meer informatie over locatiegegevens, tijden en specifieke detailshier.

Zout & Stro

Salt & Straw viert National Ice Cream Day door een gratis pint aan te bieden bij aankoop van drie pints ijs op Salt and Straw via lokale bezorging (niet op andere platforms van derden) in zijn winkels op zondag 16 juli. Meer informatiehier.

Serendipiteit3

De legendarische ijssalon van New York City, Serendipity3, brengt de nieuwe "All About Benjamins $100 Sundae" uit ter ere van National Ice Cream Day. De ijscoupe bevat 12 bolletjes ijs in negen verschillende smaken, geserveerd in een beker van 100 ounce met een verscheidenheid aan toppings, waaronder eetbare biljetten van $ 100. Meer te weten komenhier.

Van Leeuwen

Woon je in New York City of ben je van plan in de buurt te komen, dan geeft Van Leeuwen op dinsdag 18 juli vanaf 16.00 uur gratis ijs weg. tot 18.00 uur in SoHo bij Greene en Prince, de locatie van hun eerste ijscowagen. Meer te weten komenhier.

Op dezelfde dag lanceert het in Brooklyn gevestigde ijsmerk ook ijssandwiches in de volgende smaken, voor verzending in het hele land: Double ChocolateCheesecake, Honeycomb caramel, Vegan Double ChocolateVanilla en Vegan Honeycomb Snickerdoodle.

Hele voedingsmiddelen

Nu tot en met dinsdag 18 juli biedt Whole Foods 35% korting op alle ijs en diepvrieslekkernijen voor Prime-leden en 27% korting voor niet-Prime-leden. Meer te weten komenhier.

Yonutz

Vanaf 14.00 uur op zondag 16 juli worden de eerste 50 klanten bij Yonutz getrakteerd op een gratis Create Yo! Eigen SMASHEDIceCreamtreat, verkrijgbaar bij deelnemende winkels in het hele land. Meer te weten komenhier.

Blijf koel met deze ijstraktaties

  • Beste vanille-ijsjes, gerangschikt
  • No-churn chocolade-ijs

CORRECTIE(17 juli 2023, 17:10 uur): In een eerdere versie van dit artikel werd onjuist vermeld dat Graeter's ijs voor de maand juli $ 1,52 single-dip kegels aan Sweet Rewards-leden aanbood. Kegels zijn eigenlijk $ 1,53.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated: 12/10/2023

Views: 5507

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.