Rockies Dames en Dames Western Fashion Jeans (2023)

CULTUREDCOWBOY PRESENTEERT

Rockies Dames en Dames Western Fashion Jeans (1)

Rockies Dames en Dames Western Fashion Jeans (2)

Gecultiveerde cowgirl-jeans
Pasvorm & functie!

Rockies Dames en Dames Western Fashion Jeans (3)
Tot onze ontsteltenis hebben de makers van Rockies-jeans besloten door te gaan met het label Cruel Girl, maar alle Rockies-branding te laten vallen. Cultured Cowboy heeft nog steeds voorraad in zowel de duurdere kleuren van 10 jaar geleden als de moderne snitten. Bel ons. We zullen onze beschikbaarheid maandelijks bijwerken en vervolgens wekelijks naarmate deze afneemt.

We raden je aan om contact op te nemen met Rocky MountainClothing Co. als je nog steeds wilt dat ze je Rockies produceren.

De makers van Rockies-jeans probeerden verschillende stijlen en pasvormen, met duizenden vrouwen, om de meest comfortabele en aantrekkelijke pasvormen voor alle soorten en maten te vinden. Modieuze stiklijnen en kleine stukjes materiaal doen bijna alsof ze controlepanelen vormen om de buik plat te maken , maar zijn niet oncomfortabel en beperkend als conventionele controle-jeans.

Naarmate de mode vordert, doen de Rockies-jeans dat ook. Ze begonnen allemaal met een hoge taille. Tegenwoordig bieden ze taille-opties en idem voor de beenmode. Direct. Laars. Vol. Dun. Gematigd. Alles om er zeker van te zijn dat er een goede selectie jeanskleding is die bij ieder van jullie past.

De meeste Rockies-jeans hebben binnenbeenlengtes van 32 Regular, 34 Long of 36 Extra Long. De reden hiervoor is dat spijkerbroeken wat moeten stapelen, om geen "highwaters" te worden als je eenmaal op dat zadel zit. Rockies zijn ontworpen en hebben de neiging om beter te passen bij de tailleband bij je natuurlijke taille, evenals bij je lagere taillelijnen. (Al dat onderzoek loont!) Als je een Rockies-jeans met een binnenbeenlengte van 36 inch koopt, probeer dan die langere jeans en rol de benen om de pasvorm op je lichaam te onderzoeken, als het past zoals je wilt, laat het been "stapelen" voor stijl. Als je ze draagt, breken ze aan de onderkant en verliezen ze een deel van de rimpels aan de bovenkant van het been waar zoveel jonge vrouwen over horen klagen. Dus de term stapelen. (Of zoom ze op de gewenste lengte, voor het dragen met flats.)

Als je vragen hebt over het Rockies Fit-programma, bel ons voor meer informatie 1-866-4-926-926 Gratis

Profiteer van onze Mix of Match "3 voor" besparingen. U kunt het beste betalen als u winkelt bij Cultured Cowboy.

Rockies Dames en Dames Western Fashion Jeans (4)

De nieuwste Rockies Rise Guide biedt een momentopname van de verschillende jeans-rises die beschikbaar zijn binnen het Rockies Jeans-assortiment van stijlen. Overal op de tv-netwerken vertoont de mode een overvloed aan stijgende jeanstailles. Dit seizoen ligt er veel meer nadruk op de Natural rise! Rijd en werk in hogere tailles; Beleef een nacht in de stad in welke taille je je het prettigst voelt! Zowel Boot Cut als Straight Leg zijn "in".
Natuurlijke stijgingsstijlen:
Cody, Prescott, Five Pocket
Halfhoge stijlen:
Dallas
Stijlen met de laagste stijging:
Rockies hielden de laagste taillelijnen binnenWreed meisje

Rockies Dames en Dames Western Fashion Jeans (5)

13,5 oz medium stonewash
Jeans getoond. Merk op hoe soepel deze Cody Jeans zich vormen naar je lichaam. De behandeling van het achterjuk flatteert.

CODY Bestseller sinds oktober '07
Rockies jeans introduceerde zijn beste bareback-stijl. Het gaat nog steeds goed omdat het past, het complementeert, het draagt ​​goed en het gaat lang mee! Deze Cody Jean is gemaakt van duurzaam denim met een medium stonewash-afwerking, een rugstuk in westernstijl en rechte pijpen. Een natuurlijke taille en relaxte pasvorm voor comfort en "gezond verstand" dragen maken dit de perfecte jeans voor jou, de traditionele Rockies persoon..

Pasvormdetails:Natural Rise, relaxte heup, relaxte dij, rechte pijp, zonder zadel.
Afwerkingsdetails:
13,5 oz spijkerstof, medium stonewash

Cody ontspannen stijl # RB83269002INDBeschikbaar in alle formaten behalve grijze gebieden.
0 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20
Fijn
Reg
Lang
Xlang
Allemaal weg behalve een paar maten.CC-prijs: $ 59,99

DAMESMATEN -Rocky Mt Clothing Co. besloot te stoppen met hun Plus-maatvoering. Cultured Cowboy heeft nog een beperkte selectie over. Ik verstuur ze graag, als we uw maat hebben. Pasvorm was geweldig. In hun plaats introduceren we de "Miracle" Fit Jean van Lawman. " Miracle" fit jeans komt later in maart 2011 uit.

Resterende Rockies/Cruel Girl-inventaris:

1 paar Low Rise Style (achterzakken) maat 22W Lange (34) binnenbeenlengte over. Low Rise Style heeft eigenlijk een middelhoge taille.

! paar High Rise Bareback (geen achterzakken) 20W XL 36 binnenbeenlengte resterend. Deze jeans is ongeveer 2,5 cm hoger dan de natuurlijke taille.


Pasvormdetails:
ontspannen heup, ontspannen dij, recht been
Afwerkingsdetails:
12 oz spijkerstof, medium stonewash

Vergelijk bij: $ 60,00CC-prijs: $ 51,99

Rockies Dames en Dames Western Fashion Jeans (6)

Zwart op zwarte draden zorgen ervoor dat deze jeans zijn kleur goed behoudt.

CODY ZWARTUITVERKOCHT
Cody Black is net op tijd voor jouw speciale dagen! Een True Dark Black Denim-afwerking in de beroemde Bareback-jeans van Rockies. Elk aspect van de pasvorm en stijl is ontworpen met het oog op cowgirls, westerse plezierrijders en motorrijders. De vele stappen van verven, oververven en wassen, geven een gevoel dat deze jeans tot een echte waarde maakt. Een natuurlijke taille, met een westers geïnspireerd rugstuk, voor een jeans die bij alle gelegenheden comfortabel zit.

Pasvormdetails:Natural Rise, relaxte heup, relaxte dij, rechte pijp, zonder zadel
Afwerkingsdetails:
13 oz zwarte denim, zwarte spoeling

Cody zwarte stijl # RB83269001 BLK
0 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20
Reg
Lang
XLang
Rockies Dames en Dames Western Fashion Jeans (7)

Five Pocket Rockies - Jeans met rechte pijpen en een heup-/taillevorm die goed past.

Vijf pocket-rockiesIn een keer levering
Voor de dames die de voorkeur geven aan achterzakken, is dit de best passende traditionele jeans met vijf zakken. De relaxte pasvorm heeft een getailleerde middelhoge taille, aansluitende heup en een ontspannen dij. De slim fit heeft een getailleerde taille, heup en slanke dij. Deze jeans loopt taps toe naar de knie en eindigt in een traditionele opening aan de onderkant.

Pasvormdetails:Natural Rise, slanke of relaxte heup, slanke of relaxte dij, Rechte pijp past over laarzen.
Afwerkingsdetails:14,75 oz medium stonewash-denim, medium stonewash-afwerking.

Smalle stijl met vijf zakken # RB74065001 INDBeschikbaar in alle formaten behalve grijze gebieden.
1 3 5 7 9 11 13 15 17
Korter
Met
Langer
XLang

Vijf zakken ontspannen stijl # RB74064001IND
Beschikbaar in alle formaten behalve grijze gebieden.
0 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19
Korter
Met
Langer
XLang
Allemaal weg behalve een paar maten.CC-prijs: $ 59,99

Rockies Dames en Dames Western Fashion Jeans (8)

Five Pocket Rockies zagen er nog nooit zo mooi uit.

Prescott
The Rockies Brand is opgericht met een missieom de westernjeans voor dames opnieuw uit te vinden. Missie volbracht! Geweldig denim wordt seizoen na seizoen herhaald, gedurende de levensduur van het merk Rockies. Rockies biedt premium, flatterende, klassieke westerse styling. Is er een echte verrassing dat Rockies deJeans met vijf zakken? Deze Prescott-jeans heeft een flatterend rugstuk met diepe V, een natuurlijke taille, nette achterzakken, zware prestaties en een functionele bootcut-pijp. Medium Stonewashed, 14,25 oz denim is licht met de hand geschuurd om precies te accentueren waar je highlights wilt hebben. Voor de dames die de voorkeur geven aan achterzakken, is dit een best passende traditionele jeans met vijf zakken. (Nu ook in Stretch Denim!) De relaxte pasvorm heeft een getailleerde natuurlijke taille, aansluitende heup en een ontspannen dij. De slanke pasvorm neemt ruimte in waar je een stop nodig hebt.

Pasvormdetails:Natural Rise, slanke of ontspannen heup, slanke of ontspannen dij, Boot Cut Legs.
Afwerkingsdetails:14,25 oz medium stonewash denim, met de hand geschuurde afwerking.

Prescott slanke stijl met 5 zakken # RB84475071 INDBeschikbaar alle getoonde maten.
Prescott 5 Pocket ontspannen stijl # RB84474071 INDBeschikbaar alle getoonde maten.
0 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20
Korter
Normaal
Langer
XLang
Alles is op behalve een paar maten..CC-prijs: $ 59,99

Het is waarschijnlijk het beste om je spijkerbroek binnenstebuiten te keren, vast te maken en te wassen. De meeste wasmachinefabrikanten bevelen dit aan. Was gedurende een langere periode op een zachtere cyclus met koud water voor de beste resultaten om ze er zo goed mogelijk uit te laten zien. Als ze echt modderig zijn, spuit ze er dan af met een tuinslang en was ze dan een beetje met de hand voordat je een hoop kleren verpest met al dat haar en modder. Zodra het slechte spul eraf is, stop je die spijkerbroek in de wasmachine. Mama zal je inspanningen enorm waarderen! Droog, maar niet te veel. Hierdoor blijft de stof sterker. Haal ze eruit zodra ze klaar zijn en je kunt het strijken misschien overslaan (behalve die showpants). Je kunt de kreukels lichtjes uitstomen met een van die wasstomers, of strijken zoals je wilt.

ExploreCruel Girl, de andere dames Western Jean

Cinch-jeans voor heren coördineren!

"Hoe u uw bestellingen bij ons kunt plaatsen of, Koop het nu"

www.culturedcowboy.com|E-mail of bel ons om te bestellen: 1-864-223-3700 of 1- 866-492-6926 gratis|cowboy@culturedcowboy.com

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated: 20/09/2023

Views: 6068

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.